Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Κάν'το όπως η Μarilyn Monroe: Όταν ο αέρας σηκώνει τις φούστες των σταρ!

Λίγο ο αέρας, λίγο τα ανάλαφρα ρούχα, λίγο η άτυχη στιγμή, και... αρκετές celebrities έχουν ζήσει τη δική τους Marilyn Monroe στιγμή. Συλλέξαμε και σου παρουσιάζουμε τις πιο χαρακτηριστικές.
Σε κάτι τέτοιες στιγμές, όπου ο αέρας σηκώνει τα φορέματα και τις φούστες των stars, o φωτογραφικός φακός παίρνει "φωτιά".
- Francia Raisa



Τα βραβεία Teen Choice 2012 (με τα οποία ασχοληθήκαμε εκτενώς) είχαν τη δική τους special στιγμή όταν το φορεματάκι της νεαρής ηθοποιού, Francia Raisa, "απείλησε" να σηκωθεί.


- Demi Lovato



Όσοι βρέθηκαν κάτω από τη σκηνή του μουσικού σόου 'Good Morning America's' στο Central Park πριν από λίγες μέρες (12/07), είχαν οπτική πρόσβαση στο εσώρουχο της Demi Lovato.


- Emma Watson



Η επίσημη πρεμιέρα του "Harry Potter and the Half-Blood Prince" (Ο Χάρυ Πότερ και ο ημίαιμος Πρίγκιπας) το 2009 παραλίγο να γίνει πιο αποκαλυπτική από ότι προγραμματιζόταν, λόγω της κακοκαιρίας.


- Lindsay Lohan



Δεν βλέπουμε και ιδιαίτερη προσπάθεια από την Lindsay Lohan να κατεβάσει το φόρεμα που σήκωσε ο αέρας κατά τη διάρκεια των MTV Movie Awards το 2008.


- Taylor Swift



Την στιγμή που τραγουδούσε το "You Belong With Me" στο κατάμεστο στάδιο του St. Louis στις Η.Π.Α., το μόβ φόρεμα της Taylor Swift "απογειωνόταν".


- Blake Lively



Το αγαπημένο μας δίμετρο Gossip Girl είχε την άτυχη στιγμή του (τυχερή όμως για όσους βρίσκοταν στα γυρίσματα του συγκεκριμένου επεισοδίου).


- Toni Braxton



Στις τελετές έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Γερμανία το 2006, η Toni Braxton έδωσε ένα απρόσμενο θέαμα στα εκατομύρρια του κοινού που την παρακολουθούσαν.


- Κate Hudson



Στη συγκεκριμένη περίπτωση η Jessica Alba έδειξε να εκπλήσσεται πιο πολύ με το συμβάν, από ότι η Κate, στην πρεμιέρα της ταινίας "The Killer Inside Me" στη Νέα Υόρκη.


- Katie Holmes



Η ηθοποιός μαζί με την κόρη της Suri επρόκειτο να επιβιβαστούν σε ένα ελικόπτερο όταν ο δυνατός αέρας σήκωσε το φόρεμά της.


- Kate Middleton



Προνοητική και προσεκτική όπως πάντα, η Kate Middleton πρόλαβε το "κακό" σε ελικοδρόμιο του Καναδά.

Σαν την Marilyn, καμία...







πηγή: cosmo