Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013

«Είχα δει ερωτικά τη Νία Βαρντάλος»

Ο Αλέξης Γεωργούλης, καλεσμένος στο Πρωινό Mou, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική του και την ερωτική έλξη που αισθάνθηκε όταν συνεργάστηκε με τη Νία Βαρντάλος.

Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχθηκε ότι έχει πονέσει μετά από χωρισμούς και ακόμη πως έχει φάει "χυλόπιτες", παρά το γεγονός ότι θεωρείται ένας ιδιαίτερα σέξι άνδρας: “Δεν είναι η εμφάνιση που θα σε κάνει αγαπητό ή μισητό. Είναι η όλη ενέργεια που φέρεις. Αν η ενέργειά σου δεν ταιριάζει με τον άλλον, ε, θα φας χυλόπιτα” ανέφερε, ενώ σχετικά με το πώς συμπεριφέρεται ο ίδιος στις σχέσεις του, δήλωσε: “Όταν είμαι σε μία σχέση είμαι πιστός”, τονίζοντας, όμως, παράλληλα πως το φλερτ δεν παύει να του αρέσει: “Αυτό το είχα πριν γίνω ο... Γεωργούλης. Δηλαδή μου αρέσει το παιχνίδι και το φλερτ. Όταν έγινα αναγνωρίσιμος, αυτό έγινε λίγο παρεξηγήσιμο. Από την άλλη είναι μια ένδειξη “ζωής” σε μια σχέση. Εγώ πάντως, όταν είμαι σε σχέση, αισθάνομαι ότι με έχει μία γυναίκα. Αν δεν το καταλαβαίνει εκείνη, τι να πω... [...] Στις σχέσεις μου είμαι σταθερός, στη ζωή μου δεν είμαι”.


Τέλος, ο Αλέξης Γεωργούλης παραδέχτηκε πως συνήθως υπάρχει έλξη με τις συμπρωταγωνίστριές του στις ερωτικές σκηνές: “Αυτό είναι πρόβλημα! Και να μη σου αρέσει η άλλη, καθώς μπαίνεις στη διαδικασία, αφήνεις το εγώ σου λίγο στην άκρη και δεν σκέφτεσαι, για παράδειγμα, ποια θα ήθελες εσύ να έχεις για κοπέλα. Μπαίνεις στον ρόλο και, επειδή το λέει το σενάριο, αισθάνεσαι έλξη”. Μάλιστα, συγκεκριμένα για τη συνεργασία του με τη Νία Βαρντάλος, με την οποια είχε συμπρωταγωνιστήσει στην ταινια "Έρωτας Αλά Ελληνικά" το 2009, πρόσθεσε: “Ναι! Την έχω δει ερωτικά. Δεν είχε συμβεί τίποτα μεταξύ μας, αλλά την είδα ερωτικά. Τις περισσότερες φορές δηλώνουμε εμείς οι ηθοποιοί πως δεν υπάρχει έλξη στη δουλειά, για να μην αισθάνεται ανασφάλεια ο/η σύντροφος”.


πηγή:yupiii