Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Χώρισε η Scarlett Johansson. Έφυγε από το σπίτι ο Nate Naylor μετά την έξοδό της με τον Jared Leto

Τα μάζεψε τα πράγματα και έφυγε από το σπίτι της Scarlett Johansson ο Nate Naylor. Πολλοί λένε ότι ο λόγος ήταν οι φωτογραφίες της ηθοποιού με τον πρώην της Jared Leto να κρατιούνται χεράκι χεράκι. Διάβασε τι γράφεται.
Ελεύθερη και ωραία είναι η Scarlett Johansson αφού χώρισε από τον αγαπημένο της Nate Naylor. Η Scarlett γνωρίστηκε με το στέλεχος της διαφημιστικής εταιρίας τον περασμένο Ιανουάριο μετά τον χωρισμό της από τον 52χρονο Sean Penn. Λίγο αργότερα, ο Naylor μετακόμισε στο διαμέρισμα της ηθοποιού στο Manhattan.
Οι φήμες περί χωρισμού άρχισαν πριν από ένα μήνα όταν η ηθοποιός εθεάθη με τον πρώην της Jared Leto να κρατιούνται χεράκι-χεράκι σε πολιτική ομιλία στη βόρεια Καρολίνα.

Ωστόσο, οι εκπρόσωποι τόσο της Scarlett Johansson όσο και του Nate Naylor αρνήθηκαν τότε πως το ζευγάρι έχει χωρίσει. "Η Scarlett συνεχίζει να βγαίνει με τον Nate. Ήταν πολύ αθώο. Η Scarlett και ο Jared παραμένουν φίλοι, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο".

Λίγες εβδομάδες αργότερα, όμως, ο Nate μάζεψε τα πράγματα από το σπίτι όπου διέμενε με την ηθοποιό και η σχέση τους έληξε.

"Ποτέ δεν έμειναν 'επίσημα' μαζί ωστόσο ο Nate πήρε τα πράγματά του και επέστρεψε στο διαμέρισμά του. Η σχέση τους έληξε", ανέφερε πηγή στην Daily Mail.

Ο εκπρόσωπος της ηθοποιού αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο. Λέτε πέτρα του σκανδάλου να είναι ο Jared;



πηγή: cosmo