Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Εντυπωσιακές εικόνες από τη Βρετανική Βασιλική Αεροπορία

Η Βρετανική Βασιλική Αεροπορία έχει δημιουργήσει έναν ετήσιο διαγωνισμό φωτογραφίας, στον οποίο παίρνει μέρος το προσωπικό της αεροπορίας αλλά και πολίτες.

Από τις εντυπωσιακές φετινές φωτογραφίες ξεχωρίζει ο σχηματισμός εννέα μαχητικών Typhoon σε μία άσκηση πάνω από το Lincolnshire. Η πρώτη φωτογραφία ονομάζεται «Colourful Symmetry».
Οι εικόνες από επιχειρήσεις, ασκήσεις και εξοπλισμό παρουσιάζουν το έργο της βρετανικής αεροπορίας σε όλο τον κόσμο. Φέτος, ένας από τους νικητές του διαγωνισμού είναι ο δεκανέας Mike Jones από τη βάση αεροπορίας του Marham. Ο Jones έδωσε βάση στο σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει η αεροπορία.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός της RAF (Royal Air Force) έκλεισε φέτος τα 23 του χρόνια με 800 φωτογραφίες και 12 κατηγορίες.

Δείτε τις φωτογραφίες που κέρδισαν βραβείο στο διαγωνισμό...




Από τις φωτογραφίες του διαγωνισμού δεν θα μπορούσε να λείπει το αεροσκάφος Tornado GR4. Ο Jones δήλωσε ότι στο ντεμπούτο του συγκεκριμένου αεροσκάφος όλη η αεροπορία μιλούσε για το μαχητικό στις οικογένειες που βρέθηκαν στη βάση.














Η συγκεκριμένη φωτογραφία του Graham Taylor απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των αεροσκαφών.






Εικόνα της χρονιάς ανακηρύχθηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία του Andy Masson, η οποία δείχνει τον Steve Cavanagh μπροστά από ένα Tornado GR4.



πηγή: newsbeast