Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Βιώνει δύσκολα τον χωρισμό

Η Άρτεμις Αστεριάδη διανύει μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της. Η όμορφη νοσοκόμα «Των Κηπουρών του MEGA» χώρισε εδώ και λίγες εβδομάδες από τον σύζυγό της, Ζώη Σημαντήρα.

«Με έχει πονέσει, όσο δεν πάει. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, είναι λογικό να πονάς. Ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος» εξομολογείται αποκλειστικά στην «Espresso της Κυριακής» η Άρτεμις, μην κρύβοντας την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το τελευταίο διάστημα, έπειτα από την κοινή απόφαση με τον σύντροφο της ζωής της, Ζώη Σημαντήρα, να δώσουν τέλος στον γάμο τους.

Χαμηλών τόνων και οι δύο, δεν θέλησαν ποτέ να προκαλέσουν τόσο με τον γάμο τους όσο και με τον χωρισμό τους. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι πριν από περίπου ενάμιση χρόνο απέφυγαν τα μέσα ενημέρωσης, όταν περνούσαν τα σκαλιά του δημαρχείου της Χαλκίδας ανταλλάσσοντας… όρκους αγάπης!

«Αυτό το διάστημα για μένα απλώς είναι νεκρό» ομολογεί με πόνο η παρουσιάστρια, μοντέλο και ηθοποιός πλέον. Όσο για το πώς είναι τώρα η ζωή της, δεν κρύβει πως «είναι πολύ δύσκολα. Προσπαθώ να μη σκέπτομαι τίποτα. Το μόνο που μου δίνει λίγη δύναμη είναι η δουλειά».


πηγή: zougla