Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Αποκάλυψη τώρα: Πώς θα είναι οι πόλεις μετά το τέλος του κόσμου!

Θα μπορούσε να σκεφθεί κανείς ότι αυτές οι απίστευτες εικόνες είναι απλά κλεμμένες από τις σκηνές παιχνιδιών του υπολογιστή ή από κινηματογραφικές ταινίες που απεικονίζουν κάποιο φανταστικό και ανύπαρκτο κόσμο.

Ωστόσο, αυτές οι εικόνες είναι στην πραγματικότητα φωτογραφίες από σύγχρονες πόλεις σε όλο τον κόσμο που έχουν χειραγωγηθεί από τον Ρώσο καλλιτέχνη Vladimir Manyuhin.

Ο Manyuhin ξεκινά με αυθεντικά στιγμιότυπα και στη συνέχεια προσθέτει ψηφιακή αποσύνθεση και υπερανάπτυξη προκειμένου να απεικονίσει πως θα μοιάζουν μετά από μια αποκάλυψη, γνωστά μέρη πάνω στη γη.Σε ορισμένες σκηνές, έχει προσθέσει ακόμα άγρια ζώα και ανθρώπους προσαρμοσμένους στο νέο τους κόσμο.

Η συλλογή των εικόνων, με τίτλο «Ζωή Μετά την Αποκάλυψη», έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας διάφορα γραφικά προγράμματα όπως το Photoshop και 3DMax.Οι περισσότερες σκηνές απεικονίζουν τη Μόσχα, ωστόσο υπάρχουν εικόνες από αθλοπαιδιές της Νέας Υόρκης, αλλά και το άγαλμα του πρώην Αμερικανού προέδρου, Αβραάμ Λίνκολν, το οποίο βρίσκεται στο Λίνκολν Μεμόριαλ στο National Mall της Ουάσιγκτον.πηγή: angelz