Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Και δεύτερη ανήλικη στα πάρτυ του Μπερλουσκόνι

Δεν έχουν τέλος οι ροζ αποκαλύψεις για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, καθώς σύμφωνα με νέα στοιχεία που παραδόθηκαν από τον εισαγγελέα στην Ιταλική Βουλή, άλλη μία ανήλικη κοπέλα φέρεται να συμμετείχε στα πάρτυ του Πρωθυπουργού στις βίλες τους στο Μιλάνο και τη Σαρδηνία. Πρόκειται για την Ίρις Μπεράρντι, η οποία χαρακτηρίζεται από τους ερευνητές ως «γνωστή πόρνη», έχει γεννηθεί τον Δεκέμβριο του 1991 και ήταν ανήλικη όταν μετέβη σε τουλάχιστον δύο κατοικίες του Καβαλιέρε τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2009.



Σε βάρος του Μπερλουσκόνι διεξάγεται από τα τέλη Δεκεμβρίου έρευνα για το σκάνδαλο «Ρουμπιγκέιτ», στο πλαίσιο του οποίου ο Πρωθυπουργός φέρεται ότι πλήρωσε για να κάνει σεξ με την Ρούμπι, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Καρίμα Ελ-Μαχρούγκ και πρόκειται για μια Μαροκινή, που ήταν τότε ανήλικη. Εκτός από την κατηγορία για σεξουαλικές σχέσεις έναντι χρημάτων με ανήλικη, ο Μπερλουσκόνι είναι επίσης ύποπτος για κατάχρηση του αξιώματός του, επειδή επενέβη για να αφεθεί ελεύθερη η Ρούμπι, όταν συνελήφθη για κλοπή τον Μάιο του 2010 στο Μιλάνο.

Η εισαγγελία του Μιλάνου διαβίβασε χθες νέα έγγραφα σε επιτροπή του Ιταλικού Κοινοβουλίου, για να δικαιολογήσει το αίτημά της να ερευνήσει γραφεία, που συνδέονται με την δράση του Μπερλουσκόνι ως βουλευτή. Οι τρεις εισαγγελείς που διεξάγουν την έρευνα για το σκάνδαλο «Ρουμπιγκέιτ», έστειλαν περισσότερες από 220 σελίδες, που περιέχουν μαρτυρίες και νέες τηλεφωνικές υποκλοπές ζητώντας να ερευνήσουν τα γραφεία του λογιστή του Καβαλιέρε Τζουζέπε Σπινέλι. Όταν ανακοίνωσαν στις 14 Ιανουαρίου την έναρξη έρευνας σε βάρος του 74χρονου Μπερλουσκόνι για προσφυγή στις υπηρεσίες ανήλικης πόρνης και κατάχρηση αξιώματος, οι εισαγγελείς του Μιλάνου είχαν ήδη στείλει ένα φάκελο 389 σελίδων για να τεκμηριώσουν τις υποψίες τους.

πηγή: alphatv