Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ζητούν για χριστουγεννιάτικο δώρο ένα πλούσιο μπούστο!

Την ώρα που οι περισσότερες Βρετανίδες θέλουν για χριστουγεννιάτικο δώρο μια πλαστική στήθους εμείς σας παρουσιάζουμε 10 σταρ του Hollywood που διαθέτουν πλούσια προσόντα είτε αυτά είναι αληθινά ή fake.
Σύμφωνα με έρευνα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το Harley Medical Group ολοένα και περισσότερες βρετανίδες θέλουν να μοιάσουν σε πρωταγωνίστριες όπως η Scarlett Johansson, η Kim Kardashian, η Jennifer-Love Hewitt, η Kelly Brooke, η Victoria Beckham, η Hale Berry, η Monica Bellucci, η Sofia Vergara, η Salma Hayek και η Katy Perry και έτσι ζητούν από τους συντρόφους τους για δώρο μια επέμβαση στο σημείο που τρελαίνει την πλειοψηφία των ανδρών. Αλλά ας δούμε μερικές από τις σταρ με τα πιο πλούσια προσόντα.

Scarlett Johansson




Η αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια διαθέτει από το πιο πληθωρικό μπούστο και δικαίως είναι από τις πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη.

Kim Kardashian



Η αισθησιακή τηλεπερσόνα απασχολεί σχεδόν καθημερινά τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά του πλανήτη με τα προσόντα της.

Jennifer-Love Hewitt



Η χυμώδης ηθοποιός μπορεί να μην απασχολεί συχνά τους παπαράτσι κάθε της φωτογράφηση όμως προκαλεί ένα μικρό πανικό.

Kelly Brooke



H μελαχρινή καλλονή που ξεκίνησε την καριέρα της σαν μοντέλο έπαιξε σε ταινίες αλλά και πολλές διαφημίσεις προωθώντας σέξι εσώρουχα.

Victoria Beckham



Το πρώην spice girl έχει εμμονή με το σώμα και την εμφάνισή του οπότε πότε τα μικραίνει και πότε τα μεγαλώνει.

Halle Berry



H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός διαθέτει από τα πιο όμορφα κορμιά στην παγκόσμια show biz.

Monica Bellucci



Τι να πει κανείς για το απόλυτο θηλυκό. Το πλούσιο στήθος της 40χρονης Ιταλίδας ηθοποιού θα ήταν το… τέλειο δώρο για κάθε γυναίκα.

Sofia Vergara



Η κολομβιανή καλλονή ξεκίνησε την καριέρα στις ΗΠΑ και αν και έπαιξε σε κάποιες ταινίες με μικρούς ρόλους καθιερώθηκε στο modeling.

Salma Hayek



H Μεξικάνα ηθοποιός είναι πάνω από όλα πληθωρική αλλά το πλούσιο μπούστο της έχει… χρησιμοποιηθεί και σε πολλές διαφημίσεις.

Katy Perry



Η νεαρή τραγουδίστρια και προσφάτως παντρεμένη ανάβει φωτιές με κάθε της εμφάνιση.
protothema