Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Η καλλονή που γοητεύτηκε από τον πρίγκιπα Χάρι

Είναι μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιάστρια και λατρεύει τον πρίγκιπα Χάρι. Ο νεαρός γαλαζοαίματος χρειάστηκε μόλις λίγα λεπτά για να τον γοητεύσει την 22χρονη νοτιοαφρικανική Μπονάνγκ Μαθεμπά η οποία έγραψε στο twitter της "Η αυτού μεγαλειότητα πρίγκιπας Χάρι της Ουαλίας. Υπέροχη βραδιά".

Η καλλονή δημοσίευσε στο twitter της ,τη φωτογραφία της συνάντησης της με τον πρίγκιπα σε φιλανθρωπικό Γκαλά στο Γιοχάνεσμπουργκ. Εκείνη του είπε ότι πρέπει να χαλαρώσει λίγο και να διασκεδάσει και έδειξε με προθυμία να του μάθει μερικούς χορούς της Νότιας Αφρικής.

Η Μπονάγκ Μαθεμπά εμφανίστηκε πρώτη και καλύτερη στο γκαλά μαζί με επιχειρηματίες και διασημότητες της Νότιας Αφρικής. Άλλωστε η νεαρή καλλονή βρίσκεται στη λίστα του οικονομικού περιοδικού Forbes με τα 13 διάσημα πρόσωπα της Αφρικής που αξίζει μα παρακολουθήσει κανείς.


Εκείνη πετούσε από χαρά για τη γνωριμία της με τον πρίγκιπα και αυτό αποτυπώθηκε στις φωτογραφίες. Αλλά και ο πρίγκιπας μοίρασε το ευγενικό του χαμόγελο.

Το βέβαιο είναι πως η 22χρονη νοτιοαφρικανή, η οποία φιλοδοξεί να γίνει η πιο γνωστή καλλιτέχνης στη χώρα της , θα βάλει σε περίοπτη θέση στο βιογραφικό της τη φωτογραφία ντοκουμέντο από τη γνωριμία της με το νεαρό γαλαζοαίματο.




πηγή: star