Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Ο Μπίμπερ μεθυσμένος και χωρίς μπλούζα στο δρόμο

Είναι βέβαιο ότι ελάχιστοι μπορούν να διαχειρισθούν τη δημοσιότητα, τη δόξα αλλά και τα χρήματα που μπορεί κάποια στιγμή να έρθουν ξαφνικά στη ζωή τους. Όταν μάλιστα κάποιος είναι 17 ετών και αγγίζει την κορυφή του κόσμου τότε σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολο.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ που μόλις πριν από λίγες μέρες έκλεισε τα 19 του χρόνια φαίνεται ότι δεν έχει καταφέρει να ισορροπήσει στο λεπτό σχοινί της ωριμότητας. Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τον εντόπισε μετά τη συναυλία του στο Μπέρμινγχαμ να επιστρέφει στο ξενοδοχείο του στο Λονδίνο σε άσχημη κατάσταση. Ο 19χρονος σούπερ-σταρ ήταν εμφανώς μεθυσμένος, χωρίς μπλούζα ενώ το παντελόνι που φορούσε του είχε πέσει σχέδον μέχρι τα γόνατα αφήνοντας να φαίνεται το εσώρουχό του.
Παρά το γεγονός ότι η θερμοκρασία ήταν κοντά στους 0 βαθμούς Κελσίου, ο νεαρός τραγουδιστής έδειχνε να μην πτοείται και μπορεί το hip hop παντελόνι του να είναι trendy για τους νέους η εμφάνισή του όμως σίγουρα δεν αποτελεί πρωτότυπο για κανέναν απολύτως.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως το μέλλον του Τζάστιν Μπίμπερ προμηνύεται σκοτεινό καθώς δεν δείχνει να είναι σε θέση να διαχειριστεί όλη αυτή τη δημοσιότητα που έχει προκύψει στη ζωή του.


πηγή: fasybook