Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013

Χώρισε και πάλι ο Σαμπάνης;

Τι τρέχει με τον Γιώργο Σαμπάνη και τη σύντροφό του; Ο γνωστός τραγουδιστής, που πριν από λίγες μέρες τον είδαμε με τη νέα σύντροφό του να διασκεδάζει, φαίνεται πως περνά φουρτούνες στην προσωπική του ζωή. Στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια ακούγεται πως ο γοητευτικός τραγουδιστής δεν είναι ζευγάρι με την πανέμορφη Χριστίνα, αφού η ασυμφωνία χαρακτήρων έφερε τον οριστικό χωρισμό τους.

Ο τραγουδιστής πάντως σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε μιλήσει με θερμά λόγια για τη Χριστίνα: «Επειδή αυτό τον καιρό τυχαίνει να βρίσκομαι σε σχέση με τη Χριστίνα μου, η ιδανική γυναίκα για μένα είναι αυτή». Και είχε συνεχίσει λέγοντας: «Περισσότερο θα μιλήσω όχι για την εμφάνιση, αλλά για τα χαρακτηριστικά της ως άνθρωπος. Με κάνει και γελάω και έχει πάρα πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ. Με κάνει να θέλω να επικοινωνώ πολλές φορές μαζί της. Είναι αρκετά πνευματώδης άνθρωπος, αντιλαμβάνεται “στον αέρα” πράγματα, λογοπαίγνια, καταστάσεις. Και άλλες φορές τις διακωμωδεί, άλλες φορές τις παίρνει σοβαρά και προσπαθούμε να τις λύσουμε. Είναι ένας άνθρωπος με στόχους και προτεραιότητες που σέβεται αρκετά τον εαυτό του. Αυτό έχει σημασία για μένα. Μου αρέσει ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου να έχει στόχους και προτεραιότητες, και αυτό το κάνει. Είναι αρκετά δυναμική. Κυρίως μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν “τσαμπουκά”. Δεν φοβάται να εκφραστεί, αλλά είναι και διακριτική. Δεν θα πει πράγματα τα οποία δεν γνωρίζει. Είναι και αγαπητή, συμπαθεί τους γύρω μου και εκείνοι τη συμπαθούν, το οποίο έχει μεγάλη σημασία για μένα».

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν πριν από λίγο καιρό, όταν διασκέδασαν σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής μέχρι τις πρώτες πρωινές - κανείς τότε δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι μετά από λίγες μέρες θα χώριζαν.πηγή: espressonews