Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Nέα αγωνία για τη Δούκισσα

Με ένα μικροσκοπικό μπικίνι και μία... περήφανη κοιλιά φωτογράφησαν οι παπαράτσι την Kate Middleton ενώ απολαμβάνει ένα σύντομο διάλειμμα στον παράδεισό της Mystique μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William. Αν και το νησί είναι ιδιωτικό και το πριγκιπικό ζευγάρι συνηθίζει να πηγαίνει εκεί στις διακοπές του όπου βρίσκει την ηρεμία και την ξεγνοιασιά που έχει ανάγκη, αυτήν τη φορά οι παπαράτσι έκαναν πάλι το θαύμα τους.




Οπότε μετά τον Σεπτέμβριο οπότε οι γυμνόστηθες φωτογραφίες της Δούκισσας έκαναν τον γύρο του κόσμου, τώρα νέο φωτογραφικό υλικό προστίθεται στις αγωνίες της Kate και του William. Λέγεται ότι σ’ αυτές απεικονίζεται η Δούκισσα που φορά ένα μικροσκοπικό μπικίνι κι αποκαλύπτεται η κοιλιά της η οποία έχει φουσκώσει αρκετά. Περπατά στην παραλία μαζί με τον William, ενώ σε άλλα στιγμιότυπα απεικονίζεται η αδερφή της η Pippa με καυτό μπικίνι.



Υπολογίζεται ότι οι νέες φωτογραφίες μπορούν να αποφέρουν έως και 250.000 λίρες σε όποιον τις πουλήσει. Τα βρετανικά μέσα για άλλη μια φορά δεν θα δημοσιεύσουν τις επίμαχες φωτογραφίες, αλλά αναμένεται να γίνουν ανάρπαστες σε ΗΠΑ, Αυστραλία κι Ευρώπη.



Το ζευγάρι είχε σχεδιάσει αυτήν τη σύντομη απόδραση στο νησί Mystique, όπου η εβδομάδα κοστίζει 19.000 λίρες, η τελευταία πριν από τη γέννηση του παιδιού τους τον Ιούλιο. Δεν έχει διευκρινιστεί αν ο φωτογράφος ήταν στο νησί ή αν κάποιος τράβηξε τις φωτογραφίες από σκάφος. Ανώνυμη πηγή μέσα από τα Ανάκτορα ανέφερε: «Είναι ατυχές συμβάν. Όπου κι αν βρεθούν δεν μπορούν να ζήσουν κάποιες ιδιωτικές στιγμές».



πηγή: real