Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Γαμήλιες καμπάνες για τον Harry

Ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να παντρευτεί, αρκεί να βρισκόταν η σωστή, που θα ήταν και πρόθυμη να αναλάβει τον δύσκολο ρόλο. Ο λόγος για τον πρίγκιπα Harry, που ως γνωστόν δεν έχει και το στιλ του οικογενειάρχη. Προφανώς αποφάσισε να απολαύσει τη ζωή του μέχρι τελευταίας σταγόνας ώσπου να αποφασίσει να περπατήσει στο ιερό!

Ωστόσο, μέσα στην εβδομάδα εθεάθη σε ελβετικό θέρετρο να απολαμβάνει το σκι και τα φιλιά μίας πανέμορφης ξανθιάς… της 24χρονης Cressida Bonas, που όχι μόνο είναι κληρονόμος αμύθητης περιουσίας και μοντέλο, αλλά είναι και γαλαζοαίματη. Οι δυο τους δεν έλεγαν να πάρουν τα χέρια τους ο ένας από τον άλλο κι έγιναν θέαμα στους επισκέπτες, τόσο στο εστιατόριο όπου δείπνησαν για τα γενέθλια του θείου του Harry, πρίγκιπα Andrew αλλά και στην πίστα του σκι.




Μάλιστα, το ειδύλλιό τους είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Μάιο και η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους ήταν τον Ιούλιο αν και τον Αύγουστο η σχέση τους πέρασε κρίση μετά το σκάνδαλο του Harry στο Λας Βέγκας.

Η Cressida έχει πάθος με τον χορό και σήμερα σπουδάζει μοντέρνο χορό. Δεν της αρέσουν οι κοσμικές εμφανίσεις και οι φιλανθρωπικές δεξιώσεις με τον στημένο κόσμο, αλλά τα υπαίθρια φεστιβάλ όπου μπορεί να αφήνει ελεύθερα τα μαλλιά της και την ψυχή της.



Λέγεται ότι την ερχόμενη εβδομάδα ο 28χρονος πρίγκιπας θα συνοδεύσει την αγαπημένη του στο νησί Νέκερ όπου η ετεροθαλής αδελφή της Cressida θα παντρευτεί τον γιο του ιδιοκτήτη της νήσου Richard Branson. Kαι όπως λέει το σαβουάρ βιβρ όταν ένας άνδρας συνοδεύει την καλή του σε μία τόσο οικογενειακή υπόθεση είναι γιατί σκοπεύει να γίνει και ο ίδιος μέλος αυτής της οικογένειας. Φαίνεται πως ο Harry μεγαλώνει, σοβαρεύει και ανδρώνεται.





πηγή: real