Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

Πως να διαγράψεις οριστικά το λογαριασμό σου στο Facebook

Αν έχεις αποφασίσει να διαγράψεις μια για πάντα το λογαριασμό σου στο Facebook, δες πώς μπορείς να το κάνεις εύκολα ακολουθώντας τον παρακάτω οδηγό:
Κράτησε back-up των δεδομένων σου .






Κάνε κλικ στο εικονίδιο των Ρυθμίσεων στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας και επίλεξε Account Settings.
Από το ‘General Account Settings’ επίλεξε ‘Download a copy of your Facebook Data’
Κάνε κλικ στο ‘Start My Archive’

Διάγραψε όλους τους συνδεδεμένους λογαριασμούς σου



Αν έχεις συνδέσει third-party εφαρμογές με το λογαριασμό σου στο Facebook, μπορείς να διακόψεις τη σύνδεση ως εξής:
Κάνε κλικ στο εικονίδιο των Ρυθμίσεων και από εκεί Account Settings.
Επίλεξε ‘Apps’ στη στήλη που εμφανίζεται στο αριστερό μέρος της σελίδας
Κάνε κλικ στο X δίπλα σε όλες τις εφαρμογές που θέλεις να διαγράψεις.

Διάγραψε το Facebook σου οριστικά



Πάτα στο link Delete Account και επιβεβαίωσε τη διαγραφή.
Συμπλήρωσε τη φόρμα που εμφανίζεται στην οθόνη σου (πρώτα τον κωδικό σου, μετά captcha και τα στοιχεία σου).
Για τις επόμενες 14 μέρες ΔΕΝ θα πρέπει να κάνεις log in στο Facebook αλλά ούτε και σε τυχόν third-party εφαρμογές που ξέχασες να αποσυνδέσεις από το λογαριασμό σου.


πηγή: techgear