Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Μητέρα στραγγάλισε τα τρία μωρά της και κρεμάστηκε

Τραγωδία σε τρεις πράξεις οδήγησε στον αφανισμό ολόκληρης οικογένειας στη Γαλλία σοκάροντας την κοινή γνώμη. Μητέρα 22 ετών, που δεν μπορούσε να αντέξει τον χαμό του 24χρονου άντρα της, ο οποίος αυτοκτόνησε λίγες μέρες νωρίτερα, απαγχονίστηκε, αφού προηγουμένως στραγγάλισε τα τρία παιδιά της, ηλικίας από δεκαπέντε ημερών ώς τριών ετών!

Το οικογενειακό δράμα που οδήγησε την Εμιλί στη δολοφονία των παιδιών και την αυτοκτονία εκτυλίχθηκε στο Σεν Ζελέ, μια νεόκτιστη, ήσυχη περιοχή με δρόμους που δεν έχουν ακόμα ασφαλτοστρωθεί, βόρεια της Νιόρ. Εκεί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τις οποίες επικαλείται η τοπική εφημερίδα «Courrier de l’Ouest», ένας συγγενής της νεαρής γυναίκας και ένας γείτονας αντίκρισαν στις 11.00 το βράδυ της Κυριακής το φρικιαστικό θέαμα. Ο συγγενής είχε καταφτάσει πανικόβλητος, καθώς νωρίτερα είχε λάβει SMS από τη νεαρή γυναίκα, στο οποίο φαίνεται να του αποκάλυπτε τις προθέσεις της. Μη μπορώντας πια να σώσουν κανέναν, οι δύο άντρες κάλεσαν την αστυνομία που βρήκε τη γυναίκα να κρέμεται από το ταβάνι, αφού είχε φτιάξει θηλιά με ένα καλώδιο. Τα τρία κοριτσάκια της, τριών ετών, δύο ετών και δεκαπέντε ημερών, κείτονταν νεκρά στα κρεβάτια τους. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά είχαν στραγγαλιστεί, όμως δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί τα ακριβή αίτια θανάτου του μωρού, αν και αναφέρονται κάποια σημάδια στο στήθος του.

Στο σπίτι εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και ένα σημείωμα, στο οποίο η γυναίκα εξηγούσε λεπτομερώς τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια. Αποκάλυπτε ότι δεν μπορούσε να αντέξει το γεγονός ότι ο σύζυγος της αυτοκτόνησε εξαιτίας οικονομικών και επαγγελματικών προβλημάτων μία εβδομάδα μετά τη γέννηση της τρίτης τους κόρης. Ο σύζυγος είχε επίσης αυτοκτονήσει δι’ απαγχονισμού.


πηγή:espressonews