Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Ερωτικά ραντεβού σε τουαλέτα με θέα!

Φαντασίωση για τους Λονδρέζους φαίνεται ότι αποτελούν οι τουαλέτες του νέου ουρανοξύστη της πόλης, The Shard, καθώς πριν ακόμα ανοίξει επίσημα τις πύλες του, κάποιοι τις … εγκαινίασαν με τον δικό τους τρόπο.
Το προσωπικό του ψηλότερου κτιρίου της δυτικής Ευρώπης ανακάλυψε ένα ξεχασμένο μαύρο γυναικείο εσώρουχο μέσα στις ανδρικές τουαλέτες, γεγονός που μαρτυρά ότι κάποιοι από τους ειδικούς προσκεκλημένους που ξεναγήθηκαν σε αυτό τον τελευταίο μήνα δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη τη σπάνια ευκαιρία να κάνουν σεξ με θέα.

Το εσώρουχο βρέθηκε στις τουαλέτες του 68ου ορόφου, σε ύψος 244 μέτρων από το έδαφος, μετά από prive party που διοργανώθηκε σε αυτό. Η ασφάλεια του «The Shard» σκέφτεται τώρα να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να αποφευχθούν νέα τέτοια περιστατικά μόλις ανοίξει για το κοινό, την 1η Φεβρουαρίου.

«Ενα από τα ζευγάρια που είχε περάσει από εδώ ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό. Τρύπωσαν μέσα στην τουαλέτα και εκείνη πρέπει να ξέχασε το εσώρουχό της πίσω», ανέφερε πηγή στη βρετανική εφημερίδα «The Sun», αποκαλύπτοντας ότι υπάρχει ο φόβος επανάληψης αντίστοιχου σκηνικού, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που αστειεύονται ότι οι εν λόγω τουαλέτες αποτελούν πλέον αντικείμενο σεξουαλικών φαντασιώσεων. Οι κάμερες ασφαλείας, ωστόσο, δεν εντόπισαν τίποτα μεμπτό.

Το «The Shard» είναι ορατό σχεδόν από κάθε γωνιά της βρετανικής πρωτεύουσας, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει παράπονα για άσεμνα θεάματα στα παράθυρά του. Η εν λόγω τουαλέτα μάλιστα είχε γίνει είδηση στα βρετανικά μέσα πριν από μερικές εβδομάδες, με φωτογραφίες και εκτενή δημοσιεύματα, καθώς -όπως έγινε γνωστό- οι επισκέπτες της θα έχουν την καλύτερη θέα από οποιαδήποτε τουαλέτα σε ολόκληρο το Λονδίνο.


πηγή: espressonews