Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Αντικείμενο σχολιασμού τα «στρουμπουλά» οπίσθια της Μισέλ Ομπάμα!

Για τα στρουμπουλά της οπίσθια βρέθηκε στο στόχαστρο των ΜΜΕ αλλά και επώνυμων Αμερικανών η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα.
Η πρέσβειρα της υγιεινής διατροφής και σύζυγος του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, δέχτηκε εντονότατη κριτική για τον ιδιαίτερο σωματότυπό της - τύπου αχλάδι- δηλαδή, τη λεπτή μέση της και την αρκετά γεμάτη περιφέρεια.
Την ώρα που εμφανίζεται με τουαλέτες διάσημων οίκων αποσπώντας κολακευτικά σχόλια για το φινετσάτο ντύσιμό της, η Μισέλ υπέπεσε σε στυλιστικό ατόπημα φορώντας ταγιέρ «prince de galles» με λεπτή ζώνη που αναδείκνυε ναι μεν την λεπτή μέση της, την ίδια ώρα όμως υπερτόνιζε τα παχουλά οπίσθιά της.
Πρώτος ο Μπομπ Γκρίσμαν, προπονητής ποδοσφαίρου, έσπευσε να δηλώσει πως η Μισέλ που «οργώνει» σχολεία και πανεπιστήμια στις ΗΠΑ προκειμένου να πείσει τη νέα γενιά να υιοθετήσει μία πιο υγιεινή διατροφή , η ίδια δεν προσέχει καθόλου την σιλουέτα της.
«Η Μισέλ Ομπάμα έχει χοντρό κ...λο. Είναι υπέρβαρη», δεν δίστασε να δηλώσει ο Γκρίσμαν την ώρα που ο διάσημος υπερσυντηρητικός ραδιοφωνικός παραγωγός, γνωστός για την κοφτερή γλώσσα του, Ραις Λιμποου, έχει αποκαλέσει μέσω της εκπομπής του ουκ ολίγες φορές την Μισέλ «Ο κ...λος».
Επίσης, ο Ρεπουμπλικάνος από το Ουισκόνσιν, Τζέιμς Σενσενμπρένερ αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη αφού όμως πρώτα είχε σχολιάσει τον μεγάλο πισ..ό της «Πρώτης Κυρίας» των ΗΠΑ.


πηγή: on-news