Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

Το πρώτο μπαρ αυνανισμού για γυναίκες-Απαγορεύεται η είσοδος σε εργένηδες

Πρώτο θέμα στην Le Monde και το Huffington Post και σε πολλ΄ς χώρες έχει γίνει το Love Joule, το πρώτο μπαρ αυνανισμού για γυναίκες που άνοιξε τις πύλες του στην περιοχή Shibuya του Τόκυο. Μοντέλα και πορνο-σταρ το έχουν ήδη κάνει στέκι τους.

«Οι πελάτισσες που έρχονται εδώ έχουν την δυνατότητα να μιλήσουν ανοιχτά για τον γυναικείο αυνανισμό σε ένα ζεστό και εκλεπτυσμένο περιβάλλον. Ένα θέμα που για τους περισσότερους Ιάπωνες αποτελεί ακόμη ταμπού». Αυτή είναι η εξήγηση που δίνει ο γυναικολόγος ιδιοκτήτης του, Μεγκούμι Νακαγκάβα, για τη απόφασή του να ανοίξει το Love Joule εν μέσω διθυραμβικών κριτικών.

Άλλωστε και να ήθελες να μιλήσεις για κάτι άλλο πέρα από τον αυνανισμό δεν θα μπορούσες, όταν το ντεκόρ περιλαμβάνει βιτρίνες γεμάτες με εκατοντάδες δονητές όλων των τύπων και μεγεθών. Τους οποίους και μπορείς φυσικά να τους αγοράσεις. Αλλά όχι να τους δοκιμάσεις επιτόπου.Το Love Joule έχει ήδη γίνει στέκι διάσημων Γιαπωνέζων πορνοστάρ, όπως της Ναγιούκα Μάιν και του γνωστού μοντέλου Σάγια Χαγιακάβα. Ενώ είναι επίσης δημοφιλές με εκείνες τις γυναίκες που θέλουν να βγουν έξω για ένα ποτό χωρίς να έχουν συνέχεια το άγχος του αγνώστου που θα επιμένει να τις φλερτάρει. Η είσοδος στο μπαρ επιτρέπεται μόνο σε γυναίκες ή σε άντρες που συνοδεύονται.
πηγή: blog