Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Βίκυ Χατζηβασιλείου: "Το σεξ μετά τα 40 είναι καλύτερο για τις γυναίκες"

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική για τη δουλειά αλλά και για την προσωπική της ζωή ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε συνέντευξή της στο κυπριακό περιοδικό "Omikron".
Είναι επιτυχημένη, γνωστή, καλοπληρωμένη και μορφωμένη. Παρόλα αυτά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραδέχεται ότι τα πτυχία της δεν την βοήθησαν καθόλου στην τηλεοπτική της καριέρα.

"Έχω δύο πτυχία και ένα μεταπτυχιακό. Δεν πληρώνομαι όμως γι’ αυτά, για τα οποία προσπάθησα τόσο πολύ στη ζωή μου. Τα πτυχία μου ήταν με άριστα. Κοπίασα, έδωσα χρόνο απ’ τηζωήμου, στερήθηκα, λόγω διαβάσματος δεν έβγαινα έξω, κουράστηκα, αλλά δεν πληρώθηκα ποτέ γι’ αυτά. Έτυχε να πληρωθώ γι' αυτό το επικοινωνιακό, όπως το ονομάζουν κάποιοι, ταλέντο που λένε πως διαθέτουμε όλοι οι άνθρωποι της τηλεόρασης. Κι αυτό ισχύει για όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν σ’ αυτήν", είπε η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στο κυπριακό περιοδικό "Omikron".




Και επειδή η νεανική εμφάνισή της δεν περνά ποτέ απαρατήρητη, ρωτήθηκε (για άλλη μια φορά) αν θα έκανε ποτέ πλαστική επέμβαση:"Μα τι λες τώρα; Ούτε για 30 ρυτίδες δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία! Έχω ρυτίδες. Ε, και;", απάντησε.

Και μια που η συνέντευξη πέρασε σε πιο προσωπικό επίπεδο, ήρθε και η ερώτηση για το σεξ: "Μετά τα 40 ξέρεις περισσότερο πώς λειτουργεί το σώμα σου, έχεις μεγαλύτερη αυτογνωσία, γνωρίζεις τι θέλεις και ξέρεις και πώς να το ζητήσεις. Πιστεύω ότι για τις γυναίκες το σεξ είναι καλύτερο μετά τα 40, σε αντίθεση με τους άντρες. Βέβαια, αν κρίνω από τον άντρα μου, δεν έχει καμία απολύτως αλλαγή. Λένε, όμως, ότι αλλιώς λειτουργεί ο άντρας στα 30 του και αλλιώς στα 40 του. Είναι σχετικά αυτά", είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της.


πηγή: cosmo