Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Γ. Πρίντεζης: Δείτε τον έρωτα της ζωής του!

Ο εκτελεστής του Final Four αποκάλυψε στο "Πρώτο Θέμα" τι σκεφτόταν όταν έβαζε το "καλάθι - κούπα" του τελικού, ενώ μιλά και για τον έρωτα της ζωής του, το καυτό μοντέλο που σίγουρα τον... ανεβάζει!




Τι σκέφτηκε όταν η μπάλα έφυγε από τα χέρια του, εκείνο το τελευταίο κρίσιμο δευτερόλεπτο; «Αρχικά, δεν μου φάνηκε ότι θα μπει. Απλώς, όταν την άφησα από το χέρι μου είπα:'Ο Θεός και η Παναγία μαζί μας'. Όταν την είδα να καταλήγει στο καλάθι και τους φιλάθλους να παραληρούν στις κερκίδες, κατάλαβα ότι στόχος επετεύχθη και τότε, δεν το κρύβω, σκέφτηκα ότι μου το χρωστούσε ο Θεός».
Πολλοί αθλητές είναι προληπτικοί. Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι; «Πολύ...παραμονή του αγώνα τρώω πάντα μανιταρόσουπα σαλάτα και δύο μπριζόλες. Ενώ την ημέρα του αγώνα τρώω μακαρόνια με κοτόπουλο. Υπάρχουν και άλλα που δεν μπορώ να σας τα πω...», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο μπασκετμπολίστας εδώ και 4 χρόνια είναι μαζί με την Βιβη Τσιάμη, η οποία του έχει σταθεί στις πιο δύσκολες φάσεις της ζωή του. Ήρθε η ώρα να παντρευτούν; «Υπάρχουν αυτές οι σκέψεις (για γάμο) αλλά είναι νωρίς ακόμα» , υποστήριξε.
πηγή: markos