Δευτέρα, 16 Απριλίου 2012

H Φαίη Σκορδά για τον γιο της, την Ιταλία και την απιστία

Η Φαίη Σκορδά μίλησε στη Μαρία Σταματέρη για λογαριασμό της εκπομπής «Μίλα» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη βάφτιση του γιου της, στη ζωή της στην Ιταλία, στην απιστία αλλά και στο ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού.
Για τη βάφτιση του παιδιού της: «Πρέπει να αρχίσουμε να το κανονίζουμε γιατί είναι ολόκληρη διαδικασία. Θα γίνει σίγουρα σε στενό κύκλο. Ο γάμος είναι διαφορετικός και είναι περισσότερο γιορτή, χαρά και πάρτι. Τη βάφτιση τη βλέπω πιο οικογενειακή και κλειστή».

Υπήρξε κάποιος έρωτας στην Ιταλία, όπου σπούδασε, και τι ήταν αυτό που την έκανε να γυρίσει στην Ελλάδα; «Ήμουν προκατειλημμένη. Δεν μου άρεσαν οι Ιταλοί. Έκανα παρέα με Έλληνες αλλά είχα καταφέρει να έχω Ιταλούς φίλους και συγκατοικούσα με Ιταλίδες. Αυτό το πολύ "σον σον" που είχαν δεν μου άρεσε. Αυτό το βγαλμένο φρύδι που είχαν οι Ιταλοί δεν το μπορούσα. Είχα σκεφτεί να μείνω στην Ιταλία μέχρι που συνέβη κάτι το οποίο με έκανε να γυρίσω. Έχασα τον παππού μου και με το που μου το είπε η μαμά μου έφυγα και άφησα μέχρι και τις βαλίτσες εκεί. Είχα τελειώσει βέβαια, είχα πάρει το πτυχίο μου και απλά ήμουν σε ένα μεταβατικό στάδιο».

Για την απιστία: «Δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Υποθετικά, όχι, δε θα τη συγχωρούσα. Είμαι αρκετά ευαίσθητη και θα πληγωνόμουν πολύ αν γινόταν κάτι τέτοιο. Δεν ξέρεις πώς θα σου τα φέρει η ζωή, αλλά σίγουρα, ό,τι και να συμβεί, πάνω απ’ όλα είσαι γονιός».

Δεύτερο παιδί; «Άμεσα δεν το σκεφτόμαστε. Θα το κάνουμε το δεύτερο άμα κοιμηθεί το πρώτο. Είναι ένα αγγελούδι αλλά δεν του αρέσει να κοιμάται πολύ (γέλια)».


Πηγή: yupi