Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Η Κέιτ Απτον "τίμησε" το Πάσχα των καθολικών σέξι και με ... εσώρουχα

Το βιντεάκι της ξανθιάς καλλονής ικανοποίησε τους πιστούς θαυμαστές της και πρόσθεσε πολλά μηδενικά στον τραπεζικό της λογαριασμό.
«Στην πατρίδα μου, τη Φλόριντα, ο κόσμος τριγυρνά με σαγιονάρες, μπικίνι και τζιν σορτσάκια, οπότε νιώθω πολύ άνετα φορώντας ένα μαγιό», είχε απαντήσει η Κέιτ Απτον όταν τη ρώτησαν αν νιώθει αμηχανία στις φωτογραφήσεις με πολύ αποκαλυπτικά μπικίνι. Και στα γυρίσματα για το πασχαλιάτικο βίντεο του Love Magazine είναι σίγουρο πως δεν νιώθει καμία ντροπή.


Η Κέιτ Απτον έγινε ξαφνικά διάσημη (και πολύ πλούσια) όταν στις 14 Φεβρουαρίου 2012 έγινε εξώφυλλο στο επετειακό τεύχος με μπικίνι του γνωστού περιοδικού Sports Illustrated. Για εκατομμύρια ανθρώπους είναι η απόδειξη ότι το αμερικανικό όνειρο υπάρχει ακόμη. Ολες οι πόρτες για τη λαμπρή καριέρα της άνοιξαν ένα χρόνο πριν, όταν κάποιος φίλος της ανέβασε στο youtube ένα βιντεάκι όπου η 19χρονη χόρευε στις κερκίδες του γηπέδου των Κλίπερς. Οι κυνηγοί ταλέντων την εντόπισαν και... τα υπόλοιπα τα βλέπουμε στο διαδίκτυο.


πηγή: blog