Σάββατο, 14 Απριλίου 2012

Ε. Κοκκίνου: Δείτε την νέα της δουλειά!

Όσοι νομίζουν ότι η Έλλη Κοκκίνου θα περιμένει - σε περίοδο κρίσης - να ζήσει από το τραγούδι, είναι μάλλον γελασμένοι! Η espresso φωτογράφισε και αποκάλυψε την επιχειρηματική δραστηριότητα της τραγουδίστριας...

Mια μονοκατοικία στη Γλυφάδα στεγάζει τον αγγλόφωνο παιδικό σταθμό "Happy Faces" της Έλλης Κοκκίνου, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ξεκινήσει από τον επόμενο μήνα τις εγγραφές. Η Espresso παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από το νέο επαγγελματικό βήμα της Έλλης Κοκκίνου, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια είναι πολύ χαρούμενη με το νέο της εγχείρημα, το οποίο το πρωί θα λειτουργεί ως παιδικός σταθμός και νηπιαγωγεί, ενώ το απόγευμα θα γίνονται διάφορες δραστηριότητες ώστε να απασχολούνται τα παιδιά για μικρό χρονικό διάστημα, όταν χρειάζεται να  λείψουν οι γονείς τους.

Η Έλλη Κοκκίνου από την πρώτη στιγμή ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό, με πολλή αγάπη και μεράκι και πάνω απ'όλα να αρέσει στα παιδιά. Έτσι, τον χώρο έχει επιμεληθεί ζωγράφος, μεταμορφώνοντάς τον σε παραμυθένιο. Ο πάνω όροφος θυμίζει δεντρόσπιτο, ενώ η αυλή θα μεταμορφωθεί σε υπαίθριο παιδότοπο. Στον μεγάλο κήπο θα  μπει παιδική χαρά, ενώ θα φιλοξενούνται διάφορα θεματικά parties και event, με catering, που θα κάνουν τα γενέθλια των μικρών αξέχαστα.


πηγή: markos