Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Α. Τζολί: χάνει την κηδεμονία του Παξ;

Σύμφωνα με το Αμερικάνικο εβδομαδιαίο περιοδικό National Enquirer η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ κινδυνεύουν να χάσουν ένα από τα υιοθετημένα παιδιά τους.
Ο λόγος για τον 8χρονο Παξ, τον οποίο το λαμπερό ζευγάρι υιοθέτησε το 2007 σε ηλικία τριών ετών από ορφανοτροφείο του Βιετνάμ.
Η βιολογική του μητέρα τον είχε αφήσει μόλις γεννήθηκε στο εν λόγω ορφανοτροφείο καθώς η ίδια αδυνατούσε να τον μεγαλώσει εξαιτίας του εθισμού της στα ναρκωτικά.

Τώρα η 32χρονη Φαμ Θου Ντουγκ έχοντας ξεπεράσει την εξάρτησή της στις ουσίες επιθυμεί να συναντήσει το παιδί της, αλλά η Αντζελίνα Τζολί θεωρεί πως αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ψυχολογικά τον μικρό Παξ.

«Η Άντζελίνα θέλει ο Παξ να γνωρίσει την βιολογική του μητέρα, καθώς αυτό είναι το σωστό, ωστόσο έχει πάντα τον φόβο μήπως ο μικρός επιθυμεί να μείνει μαζί της για πάντα» δήλωσε πρόσωπο από το στενό φιλικό περιβάλλον της Τζολί στο περιοδικό.

Να σημειώσουμε ότι το λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ έχει συνολικά έξι παιδιά, τρία υιοθετημένα από χώρες του Τρίτου Κόσμου και τρία βιολογικά, ενώ έντονη είναι η φημολογία που θέλει την Αντζελίνα Τζολί να περιμένει και πάλι τον πελαργό.


πηγή: tovima