Σάββατο 14 Απριλίου 2012

"Είμαι ο εγγονός του Χίτλερ". Γάλλος το λέει,το πιστεύει και ...το χαίρεται

Ο Philippe Loret και τα έξι αδέλφια του κάθονταν γύρω από το τραπέζι κουβεντιάζοντας για καθημερινά πράγματα, όταν ο πατέρας τους, Jean-Marie, είπε:
" Παιδιά, έχω κάτι να σας πω. Ο παππούς σας είναι ο Αδόλφος Χίτλερ “!
Έχουν περάσει 40 χρόνια,από τότε και ο Philippe Loret απέφευγε όλα αυτά τα χρόνια να αναφερθεί σ΄ εκείνη τη φοβερή πατρική αποκάλυψη.

Το έκανε τώρα μιλώντας στη Daily Mail.


O Philippe Loret, 56 ετών, έχει δύο πορτρέτα του Χίτλερ να κρέμονται στον τοίχο του σπιτιού του στο Saint Quentin στην Πικαρδία, της βόρειας Γαλλίας.

Τον περασμένο μήνα ο Alan Wilkes, γιος του Leonard Wilkes, ένας από τους πρώτους στρατιώτες που πάτησε στη Νορμανδία τη D-Day, κυκλοφόρησε αποκάλυψε μια καταχώρηση από το ημερολόγιο του πατέρα του, που φαίνεται να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του Jean-Marie Loret ότι ήταν νόθος γιος του Χίτλερ .

Στις 30 Σεπτεμβρίου 1944, o Leonard Wilkes έγραψε: «Μια ενδιαφέρουσα μέρα σήμερα. Επισκέφθηκε το σπίτι όπου έμεινε ο Χίτλερ στον τελευταίο πόλεμο, είδα τη γυναίκα που είχε ένα μωρό από αυτόν και μας είπε ότι ο γιος της , ήταν τώρα στο γαλλικό στρατό και πολεμούσε κατά των Γερμανών”.

Σύμφωνα με την ιστορία που διηγούνται οι πρωταγωνιστές η Γαλλίδα Charlotte Lobjoie,είχε συνάψει σχέση με το νεαρό τότε Χίτλερ, το καλοκαίρι του 1917.

Ο Jean-Marie Loret πέθανε το 1985,σε ηλικία 67 ετών, αλλά πριν από δύο μήνες, το περιοδικό Le Point του Παρισιού, αποκάλυψε πειστικές αποδείξεις για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του.

Ο Jean-Marie είχε τον ίδιο τύπο αίματος, με το Χίτλερ και παρόμοιο χειρόγραφο. Ο Χίτλερ δεν αναγνώρισε ποτέ επίσημα ότι είχε παιδί αλλά γερμανικά έγγραφα δείχνουν ότι χρήματα έφθαναν στην Charlotte Lobjoie και στη Γερμανία βρέθηκε η εικόνα μιας γυναίκας που φιλοτεχνήθηκε από τον Χίτλερ και έμοιαζε στη Charlotte.

 «Πιστεύω ότι είμαι ο εγγονός του Χίτλερ. Τα στοιχεία υπάρχουν”,λέει ο ίδιος.

Στη συνέντευξή του στη Daily Mail αναφέρει όλα όσα αφορούν τη σύντομη σχέση της Charlotte με το Χίτλερα,ακόμη και στις …επιδόσεις του Χίτλερ ως εραστή.


πηγή: onalert