Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Ο Τιμ Κουκ καλύτερος του Στιβ Τζομπς λένε οι εργαζόμενοι της Apple!

Από την πρώτη στιγμή που ο Τιμ Κουκ ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος της Αpple στη θέση του θρυλικού Στιβ Τζομπς -που απεβίωσε τον Οκτώβριο του 2011- είχε βαρύ έργο, καθώς όλοι μοιραία θα τον συνέκριναν μαζί του.
Ωστόσο, το προσωπικό της Apple έχει ήδη κάνει τη σύγκριση, και τα αποτελέσματα ανατρέπουν τα δεδομένα:

Σύμφωνα με έρευνα της ιστοσελίδας Glassdoor.com, oι εργαζόμενοι στην αμερικανική εταιρεία έδωσαν καλύτερη βαθμολογία στον Κουκ και όχι στον Τζομπς, έναν εκ των συνιδρυτών της Αpple!

Συγκεκριμένα, ο Κουκ σημείωσε 97% αποδοχής στην –ανώνυμη- έρευνα, έναντι 95% του Τζομπς για την περίοδο Μάρτιος 2010 – Μάρτιος 2011.

Μεταξύ των λόγων που ο νέος επικεφαλής της Apple χαίρει αποδοχής είναι κυρίως οι οικονομικές επιδόσεις της εταιρείας, καθώς επίσης και η επιτυχής παρουσίαση στην αγορά από την Apple, κατά τη διάρκεια της διοίκησής του, των iPhone 4S και του υπολογιστή ταμπλέτα iPad τρίτης γενιάς.

Η αλήθεια πάντως μπορεί να είναι πιο ανθρώπινη και να μην αφορά τόσο τους οικονομικούς δείκτες: Ο Τζομπς ήταν ευφυέστατος, αλλά η ορισμένες φορές απότομη συμπεριφορά του στους συνεργάτες του ήταν παροιμιώδης, και μπορεί να διαδραμάτισε κάποιο ρόλο...


πηγή: newspost