Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ξόδεψε 3 εκατομμύρια δολάρια σε 3 χρόνια

Άνθρωποι από το περιβάλλον της διάσημης τραγουδίστριας με την εκκεντρική φωνή και εμφάνιση, αναφέρουν ότι ξόδεψε όλα της τα χρήματα σε ναρκωτικά, άνδρες και φίλους που της έλεγαν ότι την έχουν ανάγκη.








«Πριν πεθάνει η Amy τα λεφτά έφευγαν από τα χέρια της σαν το νεράκι. Ήταν σαν να παίρνεις λεφτά από ένα μωρό. Ο πατέρας της γνώριζε ότι το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της είχε κάνει φτερά», είπε στην Daily Mail ο Alex Foden φίλος της Amy, με τoν οποίo πολύ συχνά έκανε χρήση ναρκωτικών.

Η τραγουδίστρια πλήρωνε τα ναρκωτικά του Αlex Foden, τα ναρκωτικά των φίλων του, τα κέντρα αποτοξίνωσης στα οποία κατά καιρούς πήγαινε και το ενοίκιό του.



Επίσης η Amy ήταν πάρα πολύ ευαίσθητη με ότι είχε να κάνει με φιλανθρωπικές καμπάνιες και εκδηλώσεις και ήταν πάντα πρόθυμη και να δώσει χρήματα και να συμμετάσχει αφιλοκερδώς.

Η τραγουδίστρια έδινε επίσης αφειδώς χρήματα όταν μάθαινε ότι ένας φίλος της ήταν άρρωστος , ενώ ξόδευε 1.000 λίρες το μήνα για την φροντίδα των γατιών της.



Μπορεί επίσης να ξόδευε 20.000 λίρες μέσα σε ένα απόγευμα για να ψωνίσει ρούχα, ενώ χαλούσε υπερβολικά ποσά και για τις αμοιβές των σωματοφυλάκων της.

Ενδεικτικό είναι ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών που είχε κάνει πριν τρία χρόνια έδινε 2.000 λίρες τη βραδιά για τη διαμονή της σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο και είχε ξοδέψει 6.000 λίρες μόνο στο spa.



Τέλος ο πρώην σύζυγος της, που τελικά δεν πήρε ούτε σεντ απο την περιουσία της και την οδήγησε στις υπερβολικές καταχρήσεις αλκοόλ και ναρκωτικών Blake Fielder Civil ήταν συχνά εκείνος που της αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά.


πηγή: real