Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Η Natalie Zea είναι η πιο χαρισματική, σέξι bitch στην TV. Ώρα να την γνωρίσεις.

Αμφιβάλω αν υπάρχουν πάνω από 10 άτομα στην Ελλάδα που ξέρουν το όνομα της. Αλλά το πρόσωπο της, το θράσος με το οποίο σε κοιτάζει και το κορμί της είναι κάτι που πάντοτε θεωρούσα ότι θα έπρεπε να τύχει γενικότερης αναγνώρισης. Η αλήθεια είναι ότι δεν βοηθάει και η ίδια, αφού η μια και μοναδική σέξι φωτογράφηση της ήταν αυτή για την σειρά Me in My Place του Αμερικάνικου Esquire.




Σε παρακαλώ, βοήθησε με να καταλάβω. Κοιτάζοντας τις φωτό που έχω συμπεριλάβει σε αυτό το post, δεν συμφωνείς ότι κάτι πολύ ‘άρρωστο’ τρέχει με την πάρτη της; Με την καλή έννοια εννοώ.

Προσωπικά έχω κάτσει και έχω δει όλες τις σειρές στις οποίες έχει παίξει (The Shield, Dirty Sexy Money, Justified) και όλα τα guest star που έχει κάνει.





Και μιλάμε για δεκάδες, με αποκορύφωμα την τελευταία σεζόν του Californication, όπου διέπρεψε ως η ψυχοπαθής Νεουορκέζα που αφήνει τον Hank να της πάρει την –άλλη- παρθενιά και μετά τον εκδικείται που την αφήνει με το να του κάνει στάχτη το διαμέρισμα.

Επίσης έχω δει όλες της τις εμφανίσεις σε late night talk shows.

Τι έχω καταλάβει; Ότι το κορίτσι διαθέτει πολύ μυαλό. Και κοφτερή γλώσσα που δεν φοβάται να την χρησιμοποιήσει.






Σχεδόν μπορώ να την φανταστώ να ασφυκτιά μεγαλώνοντας στην μικρή ‘στο πουθενά’ κωμόπολη στο Τέξας, αδιαφορώντας για τους βλαχο-γκόμενους με τα pick up trucks και εστιάζοντας στο μοναδικό πράγμα που θα της επέτρεπε να ξεφύγει από αυτή την φυλακή, την υποκριτική.

Μοιράζομαι την χαρά που ένοιωσε όταν, στα 20 της, έκλεισε με την μια ατζέντη πριν καν προλάβει να αποφοιτήσει από το κολέγιο. Ακόμη και αν οι μόνοι ρόλοι που πήρε ήταν σε indie projects που ‘ποτέ δεν είχαν στον ήλιο μοίρα’.



Συμπάσχω με την αγανάκτηση της όταν έλιωσε επί τέσσερα χρόνια τα παπούτσια της πηγαίνοντας μάταια από audition σε audition, χωρίς να μπορεί καν να κλείσει ‘ένα διαφημιστικό, ένα ρολάκο σε off Broadway θέατρο, οτιδήποτε δεν περιελάμβανε σερβίρισμα’.

Και, τέλος, καταλαβαίνω τα δάκρυα που κυλούσαν από τα μάτια της κάθε φορά που έκλεινε ένα guest star ρόλο, από το CSI και το Royal Pains, μέχρι τον πιλότο του Person of Interest, έβγαζε μάτια σε αυτόν, αλλά δεν κατάφερνε να τον μετουσιώσει σε ουσιαστική καριέρα.



Εντάξει, το Dirty Sexy Money ήταν η φωτεινή εξαίρεση σε αυτό. Διέπρεψε ως η αντροφάγος κληρονόμος Karen, που άλλαζε τους άντρες σαν τα πουκάμισα σε ένα ρόλο που χαρακτηρίστηκε ως ‘η κόρη που θα προέκυπτε από την ένωση της Alexis με την Krystle Carrington’. Αλλά η σειρά κόπηκε μετά από δυο σεζόν. Και εκείνη βγήκε πάλι στην γύρα.




Ίσως το μόνο καλό που προέκυψε από αυτό ήταν ότι ξαφνικά κατάλαβαν οι παραγωγοί πόσο πειστική είναι στο να κάνει σεξ στην οθόνη. Όπως συμβαίνει με την πρώτη γυμνή σκηνή στην καριέρα της στο Hung.




Και το φετινό Californication που ακολούθησε.




Ενώ φέτος το κορίτσι μας πήρε τον πρώτο πρωταγωνιστικό της ρόλο σε ταινία, το straight to video θριλεράκι Insight. Το οποίο εννοείται πως κάθισα κα είδα.

Είπαμε. Η Natalie και εγώ,πάμε χρόνια πίσω.


πηγή: oneman