Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Πρώην γνωστής τηλεπερσόνας αποκαλύπτει: «Κάναμε έρωτα σα ζώα»

Λεπτομέρειες για τις άκρως προσωπικές τους στιγμές αποκαλύπτει σε βιβλίο του ο πρώην γνωστής τηλεπερσόνας. Και όταν λέμε για λεπτομέρειες το εννοούμε.
Ο λόγος για τον Ray J, πρώην σύντροφος της Kim Kardashian, που σίγουρα θα την κάνουν να χάσει τον ύπνο της. Ο πρώην αποφάσισε να βγάλει βιβλίο και να δώσει στο φως της δημοσιότητας όλα όσα έκανε μαζί της στο κρεβάτι και όχι μόνο. Με τον συγκεκριμένο κύριο η Kim είχε γυρίσει και την περιβότητη sex tape το 2007. Όπως αναφέρει το star, δημοσίευμα της «New York Post» ο Ray J, αποκαλύπτει στο βιβλίο του ότι η Kim Kardashian είχε απατήσει τον πρώτο της άντρα μαζί του. «
Πολλές hot αποκαλύψεις βγαίνουν στο φως για την Kim Kardashian, που κατά πως φαίνεται ήταν πολύ ατακτούλα στο παρελθόν. «Για να είμαι ειλικρινής, η ιστορία μεταξύ μας δεν άρχισε σωστά. Γνωριζόμασταν για λίγο στο παρελθόν, αρχίσαμε να βγαίνουμε ραντεβού, αλλά εκείνη ήταν παντρεμένη. Η Kim μου έδειχνε πως με θέλει πολύ. Άφησε τον σύζυγο της για μένα και αρχίσαμε να κάνουμε sex. Τα πράγματα μεταξύ μας έγιναν πολύ γρήγορα!» Ο πρώην κάνει και αναφορές σε hot ροζ λεπτομέρειες για την ερωτική του ζωή με την γνωστή τηλεπερσόνα: «Κάναμε έρωτα σαν ζώα. Ήμασταν σεξουαλικά ελεύθεροι να δοκιμάσουμε το οτιδήποτε. Και το κάναμε!» περιγράφει ο ίδιος. Η σχέση μας είχε πολλή άγρια χημεία»! Όσο για το την Kim; Εκείνη απαντάει ότι όλα αυτά γίνονται μόνο και μόνο ο πρώην σύντροφός της να πουλήσει περισσότερα αντίτυπα το βιβλίο του.


πηγή: gossip-tv