Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Η μεγαλύτερη «μαντάμ» της Νέας Υόρκης!

Η Βρετανίδα Άννα Γκριστίνα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, κατηγορείται πως ήταν επικεφαλής πολυτελούς οίκου ανοχής στη Νέα Υόρκη. Ημίγυμνες φωτογραφίες της με τον σύζυγό της ήρθαν στο φως καθώς όλοι ψάχνουν το παρελθόν της στη Σκωτία όπου μεγάλωσε αφού υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι που είχε ήδη πέντε παιδιά.

Η Γκριστίνα περηφανευόταν στους παλιούς της φίλους στο Εδιμβούργο πως στη Νέα Υόρκη «έχτιζε μία αυτοκρατορία» δίνοντας ωστόσο λιγοστές πληροφορίες για την «αυτοκρατορία» αυτή. Σε μία φίλη της είχε πει πως ήταν διευθύνουσα σύμβουλος και σε μία άλλη πως η επιχείρησή της «χρειαζόταν να δουλεύει πολύ».



Στο προφίλ της στο LinkedIn γράφει πως το επάγγελμά της είναι «εμπόριο μέσω ίντερνετ», κάτι που φαίνεται πως χρησιμοποιούσε ως βιτρίνα για τη διπλή ζωή της.

Η Βρετανίδα έχασε επαφή με την οικογένειά της όταν μετακόμισε στην Αμερική. «Δεν εκπλήσσομαι για την εμπλοκή της στην υπόθεση», λέει η νύφη της, «δεν έχουμε καμία σχέση μαζί της πια. Έφυγε και δεν ξαναενδιαφέρθηκε για μας».

Η Γκριστίνα ανέβασε στο προφίλ της σε ιστοσελίδα για reunion παλιών συμμαθητών φωτογραφίες με τον τρίτο και νεότερο σύζυγό της, το γάμο τους στο Λας Βέγκας, τα παιδιά και τα κατοικίδιά τους.



Την ίδια ώρα, υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης, της Morgan Stanley και άλλοι από τον πολιτικό και το νομικό χώρο και το χώρο της διασκέδασης επιχειρούν να καλύψουν τα ίχνη τους πριν προχωρήσει κι άλλο η έρευνα για τον οίκο ανοχής.

Όπως προέκυψε στο δικαστήριο, η 44χρονη είχε πολλούς ισχυρούς φίλους και επαφές που βοήθησαν να προστατευτεί- και εκείνη και εκείνοι- τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια (!) που δούλευε την «αυτοκρατορία» της.

Αμέσως μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, αστυνομικός της Νέας Υόρκης κλήθηκε ήδη να εμφανιστεί στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων για να μιλήσει για τη δουλειά του τα τελευταία πέντε χρόνια , σύμφωνα με τη «New York Post», καθώς φαίνεται πως είχε πολλές φορές ταξιδέψει στο διαμέρισμα στο Μανχάταν όπου πιστεύεται πως ήταν η έδρα της «μαντάμ» Γκριστίνα.



Στελέχη της Morgan Stanley ξεψαχνίζουν τα αρχεία των γραφείων στη Νέα Υόρκη για να εξακριβώσουν ποιοι εργαζόμενοι συναντήθηκαν με την 44χρονη.

Κορίτσια που είχαν συνεργαστεί μαζί της καλούνται να δώσουν περαιτέρω πληροφορίες για την «αυτοκρατορία» της Γκριστίνα.

Σύμφωνα με πηγή της εφημερίδας, η 44χρονη «στρατολογούσε» μοντέλα του Penthouse και του Playboy για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε εκατομμυριούχους και δισεκατομμυριούχους πελάτες.

Η συνοδός πολυτελείας Ίρμα Νίτσι- που ισχυρίζεται πως έχει κοιμηθεί με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τον Έλιοτ Σπίτζερ- δήλωσε στην εφημερίδα πως εργάστηκε για την Γκριστίνα για έξι μήνες το 2002 και επιβεβαίωσε πως υπήρχαν νομικές πηγές που τη συμβούλευαν πώς να ξεφύγει από τους «μυστικούς» και τις έρευνες.

Την ίδια ώρα, η φερόμενη ως συνεργάτιδά της, η 30χρονη Τζέινι Μπέικερ αναζητείται από την αστυνομία καθώς φαίνεται πως εκείνη «έστελνε» πελάτες στην Γκριστίνα. Η γυναίκα υποστηρίζει πως εργάζεται για την εταιρεία συνοδών VIP Life που νόμιμα τροφοδοτεί πλούσιους πελάτες με γυναίκες που αναζητούν τον έρωτα.





Η Γκριστίνα κρατήθηκε με εγγύηση δύο εκατομμυρίων δολαρίων καθώς ο δικαστής θεώρησε πως μπορεί να διαφύγει. Στο δικαστήριο ακούστηκε επίσης πως η Γκριστίνα, γνωστή ως «Άννα Σκότλαντ», είχε ένα ταμείο ειδικά για να ξεφεύγει από τη δικαιοσύνη!

Η 44χρονη, που οδηγήθηκε στο δικαστήριο με χειροπέδες, χαμογέλασε αχνά στον σύζυγό της που ήταν στο ακροατήριο ενώ φεύγοντας του έστειλε ένα φιλί.

Με λουκ που σε τίποτα δεν θύμιζε τη γυναίκα στις φωτογραφίες, η 44χρονη δήλωση αθώα για την κατηγορία της πορνείας και αναμένεται να οδηγηθεί σε δίκη.



Ο επί δέκα χρόνια σύζυγός της Κέλβιν Γκορ δήλωσε φεύγοντας από το δικαστήριο: «Είμαστε μία καταπληκτική οικογένεια… και η γυναίκα μου σημαίνει τα πάντα για μένα. Νιώθω συντετριμμένος».

Οι αρχές διερευνούν επίσης τις σχέσεις της Γκριστίνα με μία γυναίκα που εργαζόταν σαν «σκάουτερ» γυναικών για υπηρεσία που έβρισκε γυναίκες για πλούσιους πελάτες.
πηγή: newsbeast