Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ραπουνζέλ στη Βραζιλία με 1,6 μέτρα μαλλιά!

Δεν έχει μπει ψαλίδι στα μαλλιά της από την ημέρα που γεννήθηκε. Ο λόγος για μια σύγχρονη Ραπουνζέλ, την 12χρονη Natasha Moraes de Andrade, από το Ρίο ντε Τζανέριο της Βραζιλίας, που το μήκος των μαλλιών της φθάνει τα 1,6 μέτρα.
Το κορίτσι  που ζει σε φαβέλα, σε παραγκούπολη δηλαδή, θα τα κόψει μόνο για να τα πουλήσει για να γίνουν extensions έναντι του ποσού των 4.200 ευρώ!

Μάλιστα για να τα διατηρεί σε καλή κατάσταση χρειάζεται ένα μπουκάλι σαμπουάν την εβδομάδα. Σπαταλά τέσσερις ώρες την εβδομάδα λούζοντας τα μαλλιά της και περίπου μιάμιση ώρα τη μέρα για να τα χτενίζει!

Όπως λέει η  μητέρα της Catarina Moraes de Andrade, ενώ αρχικά δεν ήθελε να της τα κόψει επειδή ήταν πολύ πλούσια και μακριά τώρα πια έχει αλλάξει γνώμη, η πλούσια κόμη της «μπλέκεται» στη ζωή της!

Η Natasha έχει ήδη δεχτεί προσφορά για τα μαλλιά της (2.100 ευρώ), αλλά η ίδια πιστεύει ότι τα χρήματα είναι λίγα και περιμένει να δεχτεί μεγαλύτερη… κάπου κοντά στα 4.000 ευρώ. Με το ποσό αυτό που θα εισπράξει πουλώντας τις… τρίχες της κεφαλής της σκοπεύει να αγοράσει έπιπλα για το δωμάτιό της.
πηγή: star