Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Tulisa Contostavlos: Το νέο τραγούδι και το ροζ βίντεο!

Η Tulisa Contostavlos τις τελευταίες μέρες μονοπωλεί το ενδιαφέρον των σκανδαλοθηρικών εφημερίδων καθώς διέρρευσε στο διαδίκτυο ένα 6 λεπτο ροζ βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί.
Η κριτής του X-Factor προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ το και έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία. Σε ένα βίντεο κλιπ στο οποίο είναι πιο σέξι από ποτέ η χυμώδης Tulisa παρουσίασε το νέο της τραγούδι με τίτλο «We Are Young».

 Η 23χρονη τραγουδίστρια μιλώντας για το ροζ βίντεο είπε πως αισθάνθηκε ντροπή αλλά έχει μάθει να μαθαίνει από τα λάθη της γιατί ακόμα είναι μικρή. Παραδέχτηκε πως αυτή είναι στοβίντεο και κατηγορεί τον επί χρόνια σύντροφό της Τζάστιν Έντουαρντς για φτηνή ενέργεια εκμετάλλευσης της διασημότητάς της…



Η ελληνικής καταγωγής Tulisa εμφανίζεται στο βίντεο να κάνει στοματικό σεξ σε έναν άνδρα που δεν φαινόταν το πρόσωπό του. Η νεαρή κοπέλα αφού κίνησε όλες τις νομικές διαδικασίες ανέβασε στο Youtube ένα βίντεο πέντε λεπτών στο οποίο εξηγεί τι συνέβη. Ενημέρωσε τους 1.700.000 φίλους της στο Twitter να ακούσουν την αλήθεια για το βίντεο.



«Ποτέ δεν ήμουν ο άνθρωπος ο οποίος κάθεται στα αυγά του και κλείνει το στόμα του για κάτι, ειδικά όταν δεν έχω κάνει τίποτε κακό. Ο Τζάστιν είναι κάποιος με τον οποίο είχα σχέση από τα 17 και για πολλά χρόνια. Μετακόμισα στο σπίτι του, τον αγαπούσα πολύ, τον σεβόμουν και μιλούσαμε για παιδιά, για οικογένεια. Μεσολάβησα στην δισκογραφική μου εταιρεία για να κάνει κι εκείνος δουλειά εκεί. Δεν περίμενα ποτέ ένα σενάριο σαν αυτό. Οταν μοιράζεσαι μια ερωτική στιγμή με κάποιον που αγαπάς, δεν περιμένεις κάτι τέτοιο. Όταν εμπιστεύεσαι κάποιον δεν φαντάζεσαι ποτέ ότι θα μοιραστεί τα προσωπικά σας με όλη την Βρετανία ή με όλο τον κόσμο. Για να είμαι ειλικρινής, περίπου έξι μήνες πριν δέχτηκα τηλεφωνήματα από κοινούς μας φίλους οι οποίοι μου έλεγαν ότι εκείνος απειλούσε να βγάλει το βίντεό μας στο ίντερνετ για να πάρει λεφτά ή να καταστρέψει την καριέρα μου. Μίλησα μαζί του και αρνήθηκε τα πάντα. Και να που φτάσαμε σήμερα εδώ, με το βίντεο να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο», εξηγεί η Contostavlos.






πηγή: protothema