Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΣΟΚ: Βαρέθηκε την γυναίκα του και την έθαψε ζωντανή!

Με κινηματογραφικό θρίλερ μοιάζει η ιστορία της Μισελίνα Λεβαντόφσκα, στη Βρετανία. Η 27χρονη παντρεύτηκε τον κατά δύο χρόνια νεότερό της Μάρτσιν Κάσπρζακ, απέκτησαν ένα παιδί και ζούσαν κάπου στο Χάντερσφιλτ, νοτιοδυτικά του Λιντς.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ο σύζυγός της δεν τα πήγαινε και πολύ καλά με την 27χρονη, καθώς πλέον δεν την εύρισκε ελκυστική. Όπως είχε εξομολογηθεί σε φίλο του, τον 18χρονο Πάτρικ Μπόρις, η γυναίκα του δεν συγκρινόταν με τα κορίτσια που έβλεπε στο γυμναστήριο.

Έτσι, προτιμούσε να βγαίνει μόνος του και για ώρες, ενώ πολλές φορές έμενε έξω όλο το βράδυ. Πλέον άρχισε να εξετάζει ανοιχτά την πιθανότητα να ξεκινήσει μια νέα σχέση. Μάλιστα έφθασε στο σημείο να αλλάξει το προφίλ του στο Facebook, ώστε να φαίνεται εργένης. Όμως δεν του έφθανε μόνο η ψηφιακή αλλαγή, ήθελε πιο «δραστικές» λύσεις όσον αφορά την σύζυγό του.

Αγόρασε λοιπόν ένα τίζερ (όπλο που παραλύει με ηλεκτρισμό το θύμα) και έχοντας ως βοηθό τον κολλητό του, χτύπησε με αυτό την 27χρονη. Το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν απογοητευτικό και όπως σχολίασε ψυχρά στην κατάθεσή του ο δράστης: «Η Μισελίνα δεν παρέλυσε, δεν το έβαλε κάτω».

Στη συνέχεια την τοποθέτησαν δεμένη και φιμωμένη, μέσα σε ένα μεγάλο χαρτόκουτο από κεντρική μονάδα υπολογιστή, το οποίο στη συνέχεια σφράγισαν με ταινία. Πάντως κάποια ψήγματα «ανθρωπιάς» έδειξαν, καθώς άνοιξαν και δύο τρύπες στην κούτα.
Αποκαλυπτικές ήταν οι δηλώσεις του εισαγγελέα για την υπόθεση:

«Aυτός και ο φίλος του την φυλάκισαν στο κιβώτιο, την μετέφεραν οδικώς σε μία δασώδη περιοχή στην οποία είναι απίθανο να την έβρισκε κάποιος και εκεί έσκαψαν ένα ρηχό λάκκο και την έθαψαν ζωντανή. Την έβαλαν με το κουτί στο σκάμμα και έριξαν από πάνω και στα πλάγια χώμα. Μάλιστα, βρήκαν και ένα μεγάλο κλαδί που ζύγιζε περίπου 40 κιλά και με αυτό σκέπασαν το λάκκο κατά μήκος».

Φαίνεται ωστόσο ότι η Μισελίνα, που δεν ήταν αναίσθητη όλο αυτό το διάστημα, είχε βάλει στόχο να βγει ζωντανή από τον «τάφο» της. Κατάφερε να απελευθερώσει τα άκρα της μέσα στο κουτί και τελικά να απεγκλωβιστεί από αυτό και από τα χώματα που την σκέπαζαν.

Στη συνέχεια περπάτησε μέχρι που έφθασε στον επαρχιακό δρόμο και την περισυνέλεξε σε κακή κατάσταση το πρώτο περαστικό αυτοκίνητο. Όταν η υπόθεση έφθασε στη δικαιοσύνη, ο 25χρονος δράστης και ο 28χρονος συνεργός του -όπως ήταν φυσικό- αρνήθηκαν την κατηγορία για απόπειρα δολοφονίας.


πηγή: blog