Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Θ. Αθερίδης: Η σύζυγός του αποκαλύπτει πώς τον βοήθησε να ξεπεράσει τον αλκοολισμό

Μια κατάθεση ψυχής έκανε η σύζυγος του Θοδωρή Αθερίδη, Ελένη Γκασούκα, όπου μίλησε για το πρόβλημα που είχε ο γνωστός ηθοποιός με το αλκοόλ, το γάμο και την οικογένειά τους.
Η γνωστή χορεύτρια και σεναριογράφος που διατηρεί ένα πολύ χαμηλό προφίλ και κάνει ελάχιστες κοινές εμφανίσεις με τον σύζυγό της, αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που πέρασε ο Θοδωρής Αθερίδης με το πρόβλημα του αλκοολισμού. Πολλοί λένε πως εκείνη ήταν ο άνθρωπος που στάθηκε στο πλευρό του και τον βοήθησε να βγει από τα δίχτυα του.
“Δεν στάθηκα από καλοσύνη στο πρόβλημα του Θοδωρή. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, δεν οφείλεις, αλλά θέλεις να τον βοηθήσεις. Ο άνθρωπος κρίνεται πάνω στην κρίση. Το τι ιδεολογία και θεωρεία κουβαλά ο καθένας λίγο με ενδιαφέρει. Εμένα με ενδιαφέρουν οι πράξεις. Τι μπορείς να δώσεις και πόσα μπορείς να αντέξεις μέσα σε αυτό το δόσιμο”, εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της στο “Πρώτο Θέμα”.


Με τον σύζυγό της Θ. Αθερίδη και την κόρη τους!
Μιλώντας για τη σχέση της με τον Θοδωρή, η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ερωτεύεσαι και αγαπάς κάποιον για τις αδυναμίες του. Όλοι κάνουμε τους άνετους, τους δυνατούς και τους καμπόσους. Όμως, μόνο όταν διακρίνεις την ευαισθησία ή το έλλειμμα που κρατά ο άλλος, έρχεται η στιγμή που γεννιέται ο έρωτας” και πρόσθεσε: “Ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι αυτό που κάνει μια σχέση να αντέξει στο χρόνο... Μπορεί να εμπεριέχει όλα τα συστατικά της επιτυχίας, αλλά να αποτύχει παταγωδώς και μπορεί να μην έχει τίποτα και να κρατήσει για πάντα”.


Ελένη Γκασούκα με την Ελεονώρα Ζουγανέλη!


πηγή: tlife