Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Παλιές διαφημίσεις διάσημων για νεανικά περιοδικά!

Αν είσαι παιδί των late 90s - αρχές millenium σίγουρα σε ενδιαφέρει αυτό το μίνι αφιέρωμα. Spice Girls, Backstreet Boys, N Sync, Tyra Banks, Britney Spears φιγουράρουν σε διαφημίσεις πασίγνωστων εταιριών ως κεντρικά πρόσωπα της κάθε καμπάνιας. Δες τις διαφημίσεις και ξαναγεύσου -για λίγο- τα εφηβικά σου χρόνια.
Spice Girls Όταν τα "πικάντικα κορίτσια" τρέλαιναν τους άνδρες του πλανήτη και αποτελούσαν πρότυπο για πολλές κοπέλες.

Britney Spears
Η Polaroid επέλεξε άλλη μια star των εφήβων (και όχι μόνο) για να προωθήσει το προϊόν της. Η Britney εδώ μας θυμίζει το κοριτσάκι με το λαμπερό χαμόγελο χωρίς έγνοιες που μας έχει λείψει.

Backstreet Boys
Αν προς τα τέλη των 90s ήσουν έφηβη και λάτρευες την ποπ μουσική σίγουρα από το δωμάτιο σου και τα walkman σου δεν έλειπαν οι Backstreet Boys.

Fergie
Την ξανθούλα με τη ροζ μπλούζα και το glamour τζιν τη γνώρισες; Είναι η Fergie των Black Eyed Peas την οποία έμαθες κάπου το 2003 με το hit Shut Up. Στη διαφήμιση για τα Bongo Jeans ποζάρει παρέα με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ "Wild Orchid".

 
Christina Aguilera
Το... αντίπαλον δέος της Britney Spears (για όσους/ες θυμούνται), Christina Aguilera,  προμοτάρει εδώ προϊόντα της εταιρίας καλλυντικών Fetish με ομολογουμένως λιγότερα κιλά και πιο baby face.

 
Pink
Η Pink με κοντό φούξια μαλλί διαφημίζει στυλό (κόλλημα της εποχής που όλα τα κοριτσάκια έτρεχαν να αγοράσουν στυλό σε διάφορα χρώματα για να "μπουν στο μάτι" της συμμαθήτριάς τους).

N Sync
N Sync. Τους θυμάσαι; Ίσως όχι. Τον Justin Timberlake που ήταν μέλος τους τον ξέρεις. Και όταν ήταν στα πάνω τους εταιρία σαμπουάν τους εμπιστεύτηκε για την καμπάνια τους.

Tyra Banks
Η Tyra ήταν ένα από τα κορυφαία μοντέλα της εποχής της προτού ξεκινήσει το Next Top Model. Δες τη σε μια από τις δουλειές της.

Denise Richards
Το πανέμορφο πρόσωπο της Denise Richards εμπιστεύτηκε η εταιρία καλλυντικών Max Factor για να διαφημίσει τα προϊόντα της στην αρχή της νέας χιλιετίας. Πολύ καλή επιλογή.

 
Queen Latifah
Η Queen Latifah φόρεσε αθλητικά παπούτσια Reebok και ας φορούσε δερμάτινο παντελόνι, για χάρη φυσικά της εταιρίας αθλητικών ειδών.

πηγή: cosmo