Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Ουπς, δεν το ήθελες, αλλά έγραψες φωτογραφική ιστορία

Στιγμές αμηχανίας των σταρ, που όμως ξεπέρασαν με τρομερό αέρα. Λίγο το χαμηλό ντεκολτέ, λίγο το σουτιέν που φάνηκε ότι έμεινε σπίτι ή το φερμουάρ ανοικτό. Δυστυχώς η Fashion Police είναι άγρυπνη και έχει φωτορεπόρτερ και κάμερες παντού.
H Jenifer Lopez προσπαθώντας να μαζέψει από τον αέρα το φόρεμά της σε τηλεοπτική συνέντευξη, άφησε εκτεθειμένο το μπούστο της. Δεν πειράζει J.Lo.

  Η Cher έβαλε οινοπνευματί εσώρουχο με κατάμαυρο φόρεμα. Άμα γερνάει ο άνθρωπος...

  Η Katherine Heigl, πρωταγωνίστρια του Grey's Anatomy μαζεύει την τιράντα της και δυστυχώς δεν αφήνει τους θεατές να δουν περισσότερα από τη δική της ανατομία.

  Η Nicki Miraj φόρεσε τόσα πάνω της, αλλά πολύ tiny στηθόδεσμο. Next time!

  Khloe Kardashian: Μα τι ξέχασα να φορέσω; Μα τι ξέχασα να φορέσω; Α, ναι. Σουτιέν! Τα 6 τηλεοπτικά λεπτά ήταν πολλά, αλλά στο twitter έγραψε ότι: “μου έφυγε λίγο το στήθος, αλλά το ευχαριστήθηκα”. Και πολλοί άλλοι Χλόη...

  Cool ακόμα και με κατεβασμένο το φερμουάρ ο Brad Pitt. Που να τα προλάβει όλα πια ο άνθρωπος;

  “Τουλάχιστον εγώ φοράω εσώρουχο” σχολίασε η Emma Watson την φωτογραφία στην οποία λόγω καιρικών συνθηκών αυτό φάνηκε. Και μάλιστα το σωστό σε σχέση με το φόρεμα, συμπληρώνουμε εμείς!

  Στο Dancing on Ice ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και όσα μέσα μπορεί να χρησιμοποιήσει η Nancy Grace είναι θεμιτά.

  Η Eva Longoria αποκαλύπτεται στον David Letterman και ταυτόχρονα ανακαλύπτουμε ότι φοράει το σακάκι, χωρίς τίποτα από μέσα. Δεν πρόλαβε. Είχε δουλειές στο σπίτι.

  Η ηθοποιός, μοντέλο, πρόσφατα παντρεμένη στη ρομαντική Σαντορίνη και party girl βρετανίδα αγαπημένη celebrity, Tara Reid, δεν έχει κάνει πλαστική στο στήθος.

  Από μικρή φαινόταν ότι θα γίνει star η Lindsay Lohan.

  Η φωτογραφία που εξαιτίας της υπάρχουν όλες οι προηγούμενες. Η Janet Jackson και ο Justin Timberlake στο στιγμιότυπο που έμεινε στην ιστορία ως Nipplegate κατά το ημίχρονο του Super Bowl XXXVIII. Τα παιδιά ζήτησαν συγνώμη και είπαν ότι έπρεπε να είχαν κάνει περισσότερες πρόβες.



πηγή: cosmo