Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Η Denise Richards μιλάει για τον γάμο της με τον Charlie Sheen

Ως μια «όμορφη ιστορία αγάπης» περιγράφει η ηθοποιός Denise Richards τον πολυετή γάμο της με τον κατεργάρη του Hollywood Charlie Sheen, σε αναμενόμενη βιογραφία της.

Το ζευγάρι χώρισε το 2006, έχοντας αποκτήσει δυο κόρες, την 7χρονη Summer και την 6χρονη Lola. Μιλώντας στο Us Weekly η Richards είπε πως ήταν χαρούμενη που θα είχε την ευκαιρία να μιλήσει για τις πιο χαρούμενες πλευρές του ταραχώδους γάμου της.

«Επικεντρώνομαι στα καλά του γάμου μου γιατί ο κόσμος έχει δει μόνο τα άσχημα» είπε η ηθοποιός σε πρόσφατη εκδήλωση στο Λος Άντζελες. «Υπήρξε μια υπέροχη ιστορία αγάπης μεταξύ μας και ξέρω ότι κατέληξε όπως κατέληξε, όμως μιλάω περισσότερο για το πώς αισθανόμουν εκείνο τον καιρό επειδή ξέρω ότι και άλλες γυναίκες έχουν περάσει τα ίδια».

Μπορεί ο Sheen να αποκάλεσε την πρώην σύζυγό του «σκύλα» κατά τη διάρκεια της περιοδείας του με τον τίτλο «Torpedo of Truth», όμως εκείνη βλέπει διαφορετικά τον πατέρα των παιδιών της. «Κανείς δε μπορεί να αντικαταστήσει τον Charlie (στο Two and a Ηalf Μen). Η σειρά γράφτηκε για εκείνον και ήταν καταπληκτικός» είπε η Richards πριν δώσει τις ευχές της για καλή επιτυχία στον αντικαταστάτη του Ashton Kutcher.


πηγή: protothema