Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Γυμνή στην εκκλησία η Kate Middleton!

Μπορεί να κρατά επτασφράγιστο μυστικό το νυφικό που έχει επιλέξει να φορέσει στο γάμο της με τον πρίγκιπα William, όμως η Kate Middleton έχει να αντιμετωπίσει τις δικές της φοβίες... Βλέπετε η μέλλουσα πριγκίπισσα υποφέρει από εφιάλτες, στους οποίους εμφανίζεται στο γάμο εντελώς γυμνή...

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε γράψει πως ο πρίγκιπας William βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενόψει του γάμου του με την αγαπημένη του, εξαιτίας της τεράστιας πίεσης που ασκούταν στο ζευγάρι από παντού. Τώρα φαίνεται πως ήρθε η σειρά της Kate να... χάσει τον ύπνο της.



Όπως δημοσιεύουν βρετανικές εφημερίδες, επικαλούμενες πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού, το τελευταίο διάστημα η Kate ξυπνά κάθε βράδυ στον ύπνο της από φοβερούς εφιάλτες, καθώς όπως αναφέρουν, βλέπει στον ύπνο της ότι φθάνει στο Αββαείο του Westminster γυμνή! Δίπλα της είναι κανονικά ο William και ολόκληρη η βασιλική οικογένεια για να παρακολουθήσει την τελετή, εκείνη όμως διαπιστώνει την τελευταία στιγμή πως δεν φοράει τίποτα!

Εδώ και δέκα μέρες, η οικογένεια της Kate, λένε οι Βρετανικές εφημερίδες κάνει τα πάντα ούτως ώστε να την ηρεμίσει, αλλά όπως είναι φυσικό, κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο. Δεν είναι και λίγο να έχουν στραφεί πάνω σου τα βλέμματα εκατομμυρίων θεατών σε ολόκληρο τον κόσμο, έτοιμοι να σε σχολιάσουν κάθε λεπτό της ημέρας. Χώρια από τη βασίλισσα Ελισάβετ, που απ'ότι φαίνεται τη φοβάται ως τον χειρότερο κριτή όλων.

Η ίδια ανυπομονεί να περάσει το μυστήριο, μπας και καταφέρει να ηρεμήσει...

πηγή: nooz