Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

«Τη σχέση μου με τον Γρηγόρη την έκανα για να τη ζήσω»

Νάντια Μπουλέ, ένα κορίτσι που το τελευταίο διάστημα έχει σταθεί στα δικά της... τηλεοπτικά πόδια και αποκτά το προσωπικό της αυτόφωτο αστέρι.

Σε μία συνέντευξη, κατάθεση - καρδιάς, στο περιοδικό Down Town μιλάει για την τηλεόραση, για τις σχέσεις που τελειώνουν και βέβαια για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Νάντια Μπουλέ αποκάλυψε ότι το σχόλιο που την έχει πληγώσει περισσότερο όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύει στην τηλεόραση είναι ένα, ότι το μόνο πράγμα άξιο αναφοράς που έχει κάνει στη ζωή της ήταν πως υπήρξε το «το κορίτσι του Γρηγόρη» ενώ είπε ότι «δεν είναι από τις ακριβοπληρωμένες παρουσιάστριες» του χώρου.



Η Νάντια Μπουλέ είπε ότι ξεπερνάει πολύ δύσκολα τους χωρισμούς ακόμα και αν είναι εκείνη που φεύγει από τη σχέση. Όσο για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, δήλωσε:

«Τη σχέση μου με τον Γρηγόρη την έκανα για να τη ζήσω και όχι για να μιλήσω γι’ αυτήν... Ήταν μία σχέση πολύ σημαντική για μένα. Τα συναισθήματα ήταν πολύ δυνατά. Δεν ήθελα λοιπόν ποτέ να την εκμεταλλευτώ για να κάνω δημόσιες σχέσεις, αλλά να την προστατεύσω, στο βαθμό που μπορούσα. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι ναι, υπήρξε ένα διάστημα - στο οποίο άλλωστε είχε αναφερθεί δημοσίως και ο ίδιος - όπου προσπαθήσαμε να ξαναβάλουμε τις βάσεις της σχέσης μας, γιατί υπάρχουν πολύ αληθινά συναισθήματα μεταξύ μας» είπε, ενώ κατέληξε λέγοντας ότι ο επόμενος έρωτας της θα ήθελε να έχει «χιούμορ, ειλικρίνεια, να μην επαναπαύεται και, πάνω απ' όλα, να βάζει ως προτεραιότητα την προσωπική του ισορροπία».

Αυτό το τελευταίο βέβαια θα μπορούσε και να το εκλάβει κάποιος... για καρφί σε προηγούμενες σχέσεις.
 
πηγή: real