Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Τώρα και σχεδιάστρια!

Η Καμίλα Άλβες, σύντροφος του Μάθιου Μακόναχι εδώ και τέσσερα χρόνια και μητέρα των δύο παιδιών του, αποφάσισε να ενεργοποιηθεί περαιτέρω στο χώρο της μόδας και από μοντέλο να γίνει σχεδιάστρια.

Η Βραζιλιάνα Άλβες παρουσίασε στις αρχές Ιανουαρίου στη Νέα Ορλεάνη την πρώτη προσωπική της σειρά με δερμάτινες τσάντες, ονόματι «Muxo», οι οποίες ξεχωρίζουν για την boho αισθητική τους. Η Άλβες ξεκίνησε να σχεδιάζει τσάντες πριν από πέντε χρόνια μαζί με την μητέρα της, η οποία είχε ασχοληθεί με το σχέδιο μόδας στη Βραζιλία.



Η Άλβες μετακόμισε από τη Βραζιλία στο Λος Άντζελες όταν ήταν 16 ετών. Τα πρώτα χρόνια στην Αμερική δούλευε ως καθαρίστρια σε σπίτια αλλά και ως σερβιτόρα, μέχρι που άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ. Στα 19 της συνεργαζόταν με την Carolina Herrera και τον Giorgio Armani.

«Όταν άρχισα να κερδίζω χρήματα, σκεφτόμουν τι θα μπορούσα να κάνω μαζί με την μητέρα μου», δήλωσε. Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της, συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν μία καλή τσάντα, κατάλληλη για τα ταξίδια, τα ξενοδοχεία, τα ταξί και την τρέλα του backstage μίας επίδειξης μόδας. «Κάθε τσάντα που είχα, χαλούσε. Οι υπόλοιπες, αυτές που ήταν διασήμων σχεδιαστών, ήταν οι ίδιες που είχαν όλες οι γυναίκες. Έτσι αποφασίσαμε να σχεδιάσουμε τις δικές μας. Στην αρχή τις φτιάχναμε στο γκαράζ μας».

πηγή: zougla