Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Στην αβεβαιότητα η Βίκυ Καγιά - Τι κινήσεις κάνει για να πείσει

Προβληματισμένη για το μέλλον της στον ΑΝΤ1 εμφανίζεται η Βίκυ Καγιά.

Η παρουσιάστρια που δεν ικανοποιεί ιδιαίτερα φέτος με τα νούμερα της εκπομπής της θεωρείται από πολλούς ένα από τα φαβορί για αποχώρηση, καθώς, όπως σχολιάζεται, κοστίζει χωρίς να αποσβαίνει τα έξοδα της.



Για ορισμένους μάλιστα οι πρώτες ενδείξεις άρχισαν ήδη να διαφαίνονται με τον αποκλεισμό της από το «dancing with the stars», για το οποίο το όνομά της συζητιόταν έντονα εδώ και πολύ καιρό.

Η ίδια διερευνώντας την κατάσταση και εξετάζοντας τη νέα πολιτική που θα ακολουθηθεί κατ’ εντολή του νέου διευθυντή Αλεξάντερ Χόλαντ, δεν εισέπραξε και τόσο αισιόδοξα μηνύματα, καθώς ο Γερμανός ακολουθεί την τακτική των αριθμών μεταφράζοντας τα πάντα σε νούμερα τηλεθέασης.

Έτσι, έχοντας το ντεσαβαντάζ της AGB αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Όπως λέγεται, στοχεύει να κερδίσει τη συμπάθεια και την εμπιστοσύνη του νέου της… αφεντικού με προσωπική επαφή, όμως επειδή είναι νωρίς ακόμα για το ραντεβού που θα κρίνει το μέλλον της συνεργασίας τους, όπως αποκαλύπτουν κύκλοι του ΑΝΤ1, άρχισε να λειτουργεί με βάση οργανωμένο σχέδιο.

Οι πληροφορίες ήδη τη θέλουν να έχει επιτύχει αρκετές…τυχαίες συναντήσεις μαζί του, κατά τις οποίες όχι μόνο κατάφερε να γνωρίσει τον αντικαταστάτη του Γιώργου Λεβέντη, αλλά φρόντισε έστω και στο… πόδι να του εκφράσει εν συντομία τις απόψεις της περί τηλεόρασης θέλοντας να του αποδείξει πως δεν είναι απλά όμορφη αλλά διαθέτει και γνώσεις για το αντικείμενο.

Γεγονός είναι πάντως πως η παρουσιάστρια δεν πέρασε απαρατήρητη από το Χόλαντ, όμως, όπως λένε όσοι τον ξέρουν, δεν εξασφαλίζει απολύτως τίποτα για την Καγιά, αφού τα κριτήριά του είναι άλλα...

πηγή: stifora