Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Τσάρλι Σιν Στο νοσοκομείο μετά από 36 ώρες ξέφρενης διασκέδασης με ναρκωτικά και πορνοστάρ!

Νέες διαστάσεις παίρνει το διαρκώς εμπλουτιζόμενο σκάνδαλο που εμπλέκει το γνωστό ηθοποιό με πορνοστάρ και ναρκωτικά, μια «σχέση» που φαίνεται να κρατάει από τον περασμένο Οκτώβρη.

Την εσπευσμένη μεταφορά του πρωταγωνιστή της σειράς «Two and a Half Men» στο νοσοκομείο τα ξημερώματα, «λόγω σοβαρών, ανυπόφορων πόνων στο στομάχι», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ηθοποιού προσθέτοντας αργότερα: «O Τσάρλι εδώ και λίγο καιρό αντιμετωπίζει ενοχλήσεις λόγω κήλης. Μου επιβεβαίωσαν από το "166" που δέχτηκαν την κλήση, ότι ο πόνος σχετιζόταν με την πάθησή του αυτή». Στο μεταξύ, ο πατέρας του Μάρτιν και η μητέρα του Τζάνετ, «είναι πολύ ανήσυχοι για την υγεία του», σύμφωνα με άτομο του φιλικού τους περιβάλλοντος.



Ο ηθοποιός, που μόλις πριν από λίγες μέρες είχε θορυβήσει και πάλι τον Τύπο αλλά και τους οικείους του με ένα «πάρτι» αξίας 26.000 δολαρίων στο Λας Βέγκας, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα φέρεται τις ώρες πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο να «έκανε για σχεδόν 36 ώρες χρήση ναρκωτικών ουσιών αλλά και να απολάμβανε τις υπηρεσίες πέντε πορνοστάρ».

Η μια από αυτές μάλιστα σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο «TMZ», αποκάλυψε τι συνέβη αυτές τις ώρες: «Όταν τον συνάντησα ήταν ήδη λιώμα από ναρκωτικά και τότε τον προκάλεσα να δούμε ποιος μπορεί να πιει περισσότερο αλκοόλ. Εκείνος άρπαξε από τα χέρια μου ένα ολόκληρο ποτήρι βότκα και το ήπιε. Εκείνη τη στιγμή, που όλοι μας ήμασταν αρκετά μεθυσμένοι, ήρθε η ώρα για ναρκωτικά. Ήρθε ένας ωραίος τύπος με μια αρκετά ακριβή τσάντα και σε λίγη ώρα είχαμε ένα ολόκληρο τραπέζι γεμάτο με κοκαΐνη. Ήταν απίστευτη η ποσότητα. Μετά, για τις επόμενες δύο ώρες περίπου βλέπαμε πορνοταινίες ενώ όλοι συνέχιζαν να παίρνουν ναρκωτικά. Έφυγα γιατί δεν μπορούσα να συνεχίσω άλλο. Ελπίζω να είναι καλά».

Εν τω μεταξύ, λίγες ώρες πριν από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο συμπρωταγωνιστής του στη σειρά, Τζον Κράιερ, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS δήλωνε: «Κάθε μέρα πριν πάω στο γύρισμα διαβάζω τις ειδήσεις στο Ίντερνετ για να δω τι του συνέβη και αν θα γίνει τελικά το γύρισμα, αν θα έρθει (ο Σιν). Κι όταν τελικά έρχεται και κάνουμε το γύρισμα τα πράγματα που ακούς από αυτόν τον άνθρωπο, είναι απίστευτα!».

Τα προβλήματα για το «κακό παιδί» του Χόλιγουντ ξεκίνησαν εκ νέου τον περασμένο Οκτώβριο, όταν βρέθηκε γυμνός σε ένα κατεστραμμένο δωμάτιο ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη, έχοντας κρυμμένη στην ντουλάπα την πορνοστάρ που του κρατούσε συντροφιά.

Από τότε σχεδόν καθημερινά δημοσιεύονται συνεντεύξεις από διάφορες πρωταγωνίστριες του αισθησιακού κινηματογράφου που περιγράφουν με λεπτομέρειες τις συναντήσεις τους που συνοδεύονται πάντα από χρήση ναρκωτικών. Στον αντίποδα, διάσημοι συνάδελφοί του τον κατηγορούν δημοσίως ότι «σπιλώνει την υπόληψη των ανήλικων παιδιών του».

Ο ηθοποιός πάντως πριν λίγη ώρα βγήκε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

πηγή: yupi