Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Όταν οι star τραγουδούν γυμνές!

Κάποτε ήταν θέμα συζήτησης και τεράστια πρόκληση. Σήμερα, κάτι "φυσιολογικό". Οι μεγάλες κυρίες του star system πετάνε τα ρούχα τους χωρίς δεύτερη σκέψη στα videoclips τους σε μια εποχή που δεν συγχωρεί τίποτε περισσότερο από ένα κορμάκι.
Έχεις ιδέα πόσα video clip έχουν λογοκριθεί και φυσικά απαγορευτεί σε πολλά μέρη του κόσμου μέχρι σήμερα λόγω του γενναιόδωρου ποσοστού δέρματος που δείχνουν οι τολμηρές αηδοί; Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Η Madonna ήταν η πρώτη κυρία του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος η οποία μεταπηδώντας από το εξώφυλλο του Penthouse στα αμερικάνικα Charts συνέχισε να παρουσιάζει κάθε πτυχή της προσωπικότητάς της.  Πολλά χρόνια πριν ξεκινήσει τα σχόλια για τον G. Bush μαγνήτιζε τα μουσικόφιλα πλήθη με το δικό της... bush και μόνο όταν μετέφερε την έδρα της από την Νέα Υόρκη στο Λονδίνο σταμάτησε να μας υποβάλει και στη θέα τη δικής της έδρας.



To 1989 η Cher ντύνεται όπως κυκλοφορεί σήμερα η Lady Gaga στους δρόμους, ανεβαίνει σε ένα στρατιωτικό πλοίο περιτριγυρισμένη από ναύτες και τραγουδάει το If I Could Turn Back Time. Η ολόσωμη φόρμα της θεωρήθηκε υπερβολικά προκλητική για τα ήθη της εποχής και το video clip λογοκρίθηκε από το MTV. Στην πράξη μόνο μια κορδέλα κάλυπτε τα επίμαχα σημεία και το τραγούδι κατετάγη στα ανήθικα σημεία των καιρών! Μετά από 20 χρόνια επιστρέφει στη σκηνή των αμερικάνικων βραβείων MTV αλλά κανείς δεν σοκάρετε από το πολύ δέρμα! Το μόνο που είχαμε να σχολιάσουμε είναι ότι 20 χρόνια τώρα δεν πήρε γραμμάριο...



H Madonna έχει τα πρωτεία στην προβολή σάρκας! Βλέποντας το Justify My Love έχεις την αίσθηση ότι η μουσική βιομηχανία πάει προς τα πίσω αποτάσσοντας την σεξουαλική απελευθέρωση που έφερε η Madge καθώς εκείνο το clip είναι πολύ πιο "ελεύθερο" από πολλά αντίστοιχα του σήμερα! Σχεδόν όλα της τα videos είχαν ως κεντρικό άξονα την αγάπη για τον έρωτα όχι όμως τον πλατωνικό, αθώο έρωτα που είχε ο Δάφνης και η Χλόη, αλλά τον έρωτα όπως μας τον δίδαξε η Jenna Jameson. Σαδομαζοχιστικές και ομοφυλοφιλικές τάσεις, όργια και ανταλλαγή ερωτικών ρόλων έγιναν καθημερινότητα για την μουσική τηλεόραση! Τα πιο γνωστά της τραγούδια όπως "Lucky Star", "Like a Virgin", "Papa Don't Preach". "Like a Prayer" και "Justify My Love" απαγορεύτηκαν στις περισσότερες χώρες του κόσμου και στη συνέχεια επανακυκλοφόρησαν στην ...ξενέρωτη εκδοχή τους.



Και μετά ήρθαν οι t.a.T.u. οι οποίες προσπάθησαν να μας πείσουν ότι είναι λεσβίες παρουσιαζόμενες σαν δύο μαθητριούλες που καρδιοχτυπούν η μία για την άλλη! Τελικά δεν το έφαγε κανείς και όλοι μιλήσαμε για το πιο αποτυχημένο marketing κόλπο της εποχής! Ακόμα και στη eurovision πήγαν και όλοι αγχωθήκαμε μήπως και φιληθούν μπροστά στην κάμερα σε πανευρωπαικό δίκτυο! Βλέπουν και παιδιά! Τελικά η τσιχλόφουσκα έσκασε και δεν μας άφησε και ωραία γέυση!



Κρατηθείτε! Η Britney τα πετάει όλα για να επιστρέψει στη μουσική βιομηχανία! Τραγουδάει το Womanizer όπως τη γέννησε η μαμά της και όπως τη φωτογράφισαν οι paparazzi το 2006 να βγαίνει από το αμάξι της τότε φίλης της Paris Hilton. Στο μεταξύ η Britney είχε προλάβει να γίνει αλοολική, να ξυρίσει τα μαλλιά της και να ξαναφυτρώσουν, να κάνει παιδιά, να της τα πάρουν πίσω, να της τα δώσουν και να της τα ξαναπάρουν! Κάτι τέτοιο... Ε, και μετά ο σκηνοθέτης την τραβάει σε μια σάουνα, πίσω από ατμούς, σε ένα ξύλινο παγκάκι να κάνει σεξ με έναν ...αόρατο -όπως οι αισθησιακές ταινίες που έβαζε παλιά το Alter! To video clip απαγορεύτηκε, μετά ξανά ήρθε αλλά κανείς δεν έδωσε και πολύ σημασία...



Καλά, την Gaga την αγαπάω για ένα λόγο! Γιατί ξέρει πως να διαλύει τις φήμες! Κάπου στην Αμερική ξεκίνησε η πολύ λογική φημολογία ότι η Lady δεν είναι Lady αλλά... Sir! E, και τι να κάνει η Stefani Joanne Angelina Germanotta μας παρουσιάστηκε full frontal πίσω από της φυλακής τα σίδερα που στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι για τους λεβέντες! Φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τα ανορεξικά κάλλη της αφού περιοδικά προβάλει τις περιεδρικές της περιοχές. Με περισσή άνεση στο Telephone έβγαλε το custom made Victor & Rolf φόρεμα της και έμεινε όπως ήταν η Εύα (πριν την ιστορία με το μήλο). Στο ίδιο video clip η Beyonce αρκέστηκε σε λίγο μπουτάκι... (λίγο λέμε τώρα).



H Beyonce είναι σεμνή! Ποτέ δεν είδαμε κάτι χυδαίο, ούτε καν μια κρυφή υπόνοια για απόκρυφα σημεία! Εντούτοις κατάφερε μέσα από video clips και συναυλίες να εξελίξει το κορμάκι σε ρούχο! Αυτό που κάποτε θεωρούσαμε μαγιό ή απαραίτητο αξεσουάρ γυμναστικής (στη δεκαετία του '80) σήμερα θεωρείται αρκετό για να εμφανιστεί στην σκηνή, μπροστά σε χιλιάδες κοινού! Η υπερέκθεση δέρματος στην οποία έχουμε υποβληθεί μας έχει κάνει να θεωρούμε ότι ένα κορμάκι με αβυσσαλέο ντεκολτέ είναι... ρούχο και όχι εσώρουχο! Φυσικά έχει ποζάρει για εξώφυλλα ανδρικών περιοδικών όπως το Sports Illustrated αλλά πάντα κρατούσε το επίπεδο της σεμνής και ταπεινής Beyonce χωρίς να αλλοιώνει τη δημόσια εικόνα της με τυχαίες nipple slips.



Φυσικά η λίστα δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς την super sexy σταρ από τα Barbados, την λατρεμένη Riri! Τα πάντα πάνω της είναι σέξι: από τα εξωτικά χαρακτηριστικά μέχρι τις προκλητικές καμπύλες της και η Rihanna δεν αφήνει τα λαίμαργα μάτια μας ατάιστα! Κρατώντας πάντα τις σωστές αναλογίες ακολουθεί με επιτυχία τη σχολή που άνοιξε η Beyonce με τα κορμάκια - φορέματα και μας αφήνει άφωνους με το... βλέμμα της όταν ποζάρει topless για το εξώφυλλο του GQ.
newsit