Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Και άλλη πόρνη στο ενεργητικό του Μπερλουσκόνι

Για μια ακόμη μέρα συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τις “αταξίες” του πρωθυπουργού της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι ο οποίος φέρεται να είχε έρθει σε ερωτική επαφή επί πληρωμή με μια 28χρονη από την Μπολόνια.
Πρόκειται για την 28χρονη Νάντια Μακρί από την πόλη Ρέτζιο Εμίλια που βρίσκεται κοντά στην Μπολόνια και η οποία φέρεται πως κατέθεσε στις αρχές ότι είχε δύο ερωτικές συνευρέσεις με τον Καβαλιέρε το 2009. Η πρώτη συνάντηση έγινε στη βίλα του στη Σαρδηνία και η δεύτερη έξω από το Μιλάνο.

Η ίδια τόνισε πως τον συνόδεψε σε δείπνο και αργότερα σε ένα δωμάτιο συνευρέθηκαν ερωτικά. Μάλιστα, για κάθε ερωτική τους συνεύρεση, η 28χρονη λάμβανε το ποσό των 5.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Στάμπα, ο Καβαλιέρε ρώτησε την Μακρί τι ακριβώς κάνει και εκείνη του απάντησε ότι εκδίδεται με τον Μπερλουσκόνι να της λέει ότι να μην το λέει.
Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση όπως και της ανήλικης Καρίμα με την οποία είχε σεξουαλικές επαφές με αμοιβή ενώ της έκανε πανάκριβα δώρα.
«Πρόκειται για μια χάρτινη θύελλα», δήλωσε ο δικηγόρος του Μπερλουσκόνι.
Την ίδια στιγμή σάλος έχει ξεσπάσει στη γειτονική χώρα για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού ο οποίος είπε ότι «καλύτερα να έχει κανείς αδυναμία στις όμορφες κοπέλες παρά να είναι γκέι». Την αντίδρασή του εξέφρασε ο σύνδεσμος για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, Arcigay ο οποίος απάντησε ότι «καλύτερα να είσαι γκέι παρά Μπερλουσκόνι».
«Φράσεις σαν και τις χθεσινές, κινδυνεύουν να υπονομεύσουν όλη τη δουλειά που έχει γίνει υπέρ τις ίσης αντιμετώπισης των φύλων και των σεξουαλικών ταυτοτήτων», είπε η η υπουργός αρμόδια για θέματα Ισότητας Μάρα Καρφάνια.
«Με τις δηλώσεις του, ο Μπερλουσκόνι, αποδεικνύει, τελικά, ότι ο μόνος χώρος που του αρμόζει, είναι μόνον ένα καπηλειό», ανέφερε ο επικεφαλής του κεντροαριστερού κόμματος, «Ιταλία των Αξιών», Αντόνιο Ντι Πιέτρο.
«Σκέφθηκε ποτέ ότι ο γιος του, ένας φίλος ή ένας υπουργός του, θα μπορούσαν να είναι ομοφυλόφιλοι και πόσο θα υπέφεραν με τις δηλώσεις του αυτές;», τόνισε ο Νίκι Βέντολα, περιφερειάρχης της Απουλίας σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του.
cosmo