Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Συμμετέχουσα στο "Just the two of us" "κράζει" όπου βρεθεί τον παρτενέρ της

Γενεές δεκατέσσερις περνά όπου σταθεί και όπου βρεθεί τον παρτενέρ της στο «Just the two of us» μια από τις συμμετέχουσες.
Η κυρία θεωρεί το… έτερον της ήμισυ ασυντόνιστο και το κατηγορεί για προσωπική επίδειξη και αδιαφορία για την  κοινή τους προσπάθεια.
Εκεί αποδίδει και το γεγονός ότι δε μπόρεσαν αυτή την εβδομάδα να κατακτήσουν την πρωτιά.
Οι πληροφορίες τη θέλουν  να έχει πωρωθεί τόσο με το παιχνίδι σε σημείο που έχει στοιχηματίσει για τη θέση της στο μεγάλο τελικό. Βλέποντας όμως, πως ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και το πάντρεμα με το ζευγάρι της μη αποδοτικό  προσπαθεί να αποποιηθεί κάθε ευθύνη, για να γλιτώσει τα εις βάρος της σχόλια.
Δε διστάζει μάλιστα να κουτσομπολεύει όσα αντιλαμβάνεται για την προσωπική του ζωή αλλά και να κάνει λόγο για διπροσωπία και έλλειψη ταλέντου.
Από την άλλη εκείνος διασκεδάζει με τις αντιδράσεις της και αδιαφορεί για τα όσα του μεταφέρουν για αυτή, καθώς ο σκοπός του  είναι μόνο η φιλανθρωπία και όχι το να αποδείξει στο… καλλιτεχνικό του ταίρι το ταλέντο και το καλό του χαρακτήρα του.
Γεγονός είναι πάντως,  πως μπροστά στον κόσμο αλλά και μεταξύ του το ζευγάρι είναι μέσα στα… μέλια και δύσκολα κάποιος μπορεί να καταλάβει πως από τη μεριά της γυναίκας φουντώνει μια έχθρα που μπορεί να αποβεί ακόμα και μοιραία για τη συνέχεια τους στο σόου.
stifora