Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Το σεξ στο διάστημα…κάνει κακό στην υγεία!!!

Απογοήτευση προκαλεί στους μελλοντικούς διαστημικούς τουρίστες και όσους ονειρεύονταν κάποια στιγμή να ταξιδέψουν στα αστέρια οι νέες έρευνες των επιστημόνων σχετικά με την δυνατότητα να απολαύσουν...σεξ στο αχανές σύμπαν!!!
Τα αποτελέσματα ερευνών αποδεικνύουν πως το σεξ στο διάστημα...κάνει κακό και πριν κάποιος αποφασίσει να εγκαταλείψει τον πλανήτη μας...θα πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά όλα όσα θα πρέπει να «απολέσει».

Πειράματα σε φυτά απέδειξαν πως η έλλειψη της βαρύτητας προκαλεί καταστροφή στα κύτταρα και μπορεί ακόμα και να προκαλέσει θανατηφόρες ασθένειες.

Εδώ και δεκαετίες οι φήμες ανέφεραν πως τόσο στη διάρκεια αμερικανικών όσο και ρωσικών διαστημικών προγραμμάτων όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι και από τα δυο φύλα, οι αστροναύτες στο βωμό της επιστήμης είχαν απολαύσει «στενές επαφές» στο διάστημα.

Συγκεκριμένα οι επιστήμονες εκτιμούν με τα όσα αντίκρισαν στην ανάπτυξη των φυτών, πως στη διάρκεια και της ανθρώπινης «προσπάθειας» για αναπαραγωγή η λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού μπορεί να επηρεαστεί στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης και να προκαλέσει ασθένειες εκφυλισμού των κυττάρων όπως είναι το Αλτσχάιμερ.

Επισήμως η ΝΑΣΑ δεν έχει απαγορεύσει τις σεξουαλικές σχέσεις στους αστροναύτες της στη διάρκεια των αποστολών της αν και σύμφωνα με τον «επαγγελματικό της κώδικα» οι σχέσεις των πληρωμάτων βασίζονται στον επαγγελματισμό.

Οι διαστημικές υπηρεσίες μπορεί να «ελέγχουν» τους εργαζόμενους τους όμως το μεγάλο ερώτημα παραμένει το τι θα γίνει σε λίγα χρόνια αν ο άνθρωπος καταφέρει να δημιουργήσει βάσεις στο φεγγάρι ή πραγματοποιήσει το μεγάλο ταξίδι μέχρι τον Άρη που θα διαρκέσει περισσότερα από 2 χρόνια.

Τον επόμενο χρόνο ιδιωτικές διαστημικές εταιρίες σκοπεύουν να ξεκινήσουν τα διαστημικά τουριστικά ταξίδια έχοντας ήδη υποσχεθεί στους πελάτες τους...μια «συγκλονιστική» εμπειρία χωρίς περιορισμούς. Και η ζήτηση είναι τεράστια. Ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν να ταξιδέψουν στα αστέρια για να απολαύσουν... «έντονες συγκινήσεις» και μια εταιρία παραγωγής πορνό, που πληρώνει εκατομμύρια δολάρια για να στείλει τους ηθοποιούς της στο διάστημα για να κινηματογραφήσουν την πρώτη ερωτική ταινία μακριά από τη γη...




πηγή: goodstory