Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Η Emma Watson σε ρόλο Σταχτοπούτας;

Η Emma Watson, που τη γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες "Harry Potter", βρίσκεται σε συζητήσεις για την κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού παραμυθιού "Σταχτοπούτα", αναφέρουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου.
Η ταινία θα είναι μία παραγωγή της Disney και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Βρετανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Kenneth Branagh, σύμφωνα με το περιοδικό Variety.

Υποψήφιες για το ρόλο φημολογείται ότι είναι και οι Gabriella Wilde, Imogen Poots και Alicia Vikander, όμως οι παραγωγοί της κινηματογραφικής Σταχτοπούτας προσανατολίζονται στην επιλογή της Watson.

Αν πράγματι η 22χρονη ηθοποιός καταλήξει σε συμφωνία με τη Disney, θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της Cate Blanchett, η οποία έχει ήδη υπογράψει για το ρόλο της κακιάς μητριάς της Σταχτοπούτας.



Η Disney έδωσε το πράσινο φως για την ταινία "Σταχτοπούτα", την παραγωγή της οποίας υπογράφει ο Simon Kinberg, μετά την επιτυχία που είχε η live action εκδοχή της "Αλίκης στη χώρα των Θαυμάτων" (2010), που σκηνοθέτησε ο Tim Burton και πρωταγωνίστησε ο Johnny Depp.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο τέλος του 2013 και η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2014.



πηγή: nooz