Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ella Paige, αυτή η άγνωστη: Είναι το νέο κορίτσι του Justin Bieber;

Αν όταν ακούτε το όνομα Ella Paige Roberts Clark η πρώτη ερώτηση που σου έρχεται στο μυαλό είναι “ποια είναι αυτή;”, επιτρέψτε μας να σας τη συστήσουμε. Ας αρχίσουμε με το ότι φημολογείται πως μαζί της ο Justin Bieber ξεπερνά το χωρισμό του από τη Selena Gomez.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα μία μεγάλη αναστάτωση επικρατεί ανάμεσα στους Beliebers. Ο λόγος είναι οι ψίθυροι που τελικά έχουν γίνει κραυγές, πως η 17χρονη Ella Paige Roberts Clark είναι το νέο κορίτσι του Justin Bieber. Το σούσουρο υπήρχε από τις πρώτες ώρες που ο 18χρονος pop star πάτησε το πόδι του στην Αγγλία, αλλά τα πράγματα έχουν πάρει δραματική εξέλιξη από χθες, όπου η Ella εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο που μένει ο μικρός αγαπητικός στις 2.30 τα ξημερώματα. Λίγο αργότερα βέβαια εμφανίστηκαν και δύο ακόμα, όχι και τόσο σικάτες, κορασσίδες αλλά αυτό δεν είναι επί του παρόντος.







Επί του παρόντος είναι το ποια είναι αυτή η Ella Paige.




Μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter μάθαμε ότι είναι Αγγλίδα, Νοτιοαφρικανή, Γρεναδιανή (από τη Γρενάδα βρε παιδί μου) και Ολλανδή. Επίσης, το κορίτσι είναι πολυτάλανταλο, μιας και αυτοπροσδιορίζεται ως τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και φυσικά μοντέλο.




Καταλάβαμε ότι της αρέσει πολύ να αυτοφωτογραφίζεται.










Το τελευταίο της σουξέ ονομάζεται “A thousand Stories” .




Θαυμάζει τη Rihanna, αλλά ακόμα πιο πολύ θαυμάζει τη δημοσιότητα. Πηγή (που προφανώς δεν έχει και την καλύτερη σχέση με την Ella) αποκαλύπτει στη MailOnline πως “από τότε που ήταν στο σχολείο ήθελε να γίνει διάσημη. Το περίεργο είναι ότι έχει δουλέψει σκληρά γι αυτό, αλλά το γεγονός ότι το όνομά της σχετίζεται με αυτό του Bieber είναι το γεγονός που θα της φτιάξει την καριέρα”.




Τώρα θα ξαναπείς ποια είναι η Ella;


πηγή: cosmo