Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Έχασε 70 κιλά και έγινε κουκλάρα! Δείτε την!

Φωτογραφίες της 21χρονης που αναζητούσε αγάπη στο φαγητό Πέρσι η 21χρονη Ashley ζύγιζε 146 κιλά
Μέσα σε δώδεκα μήνες κατάφερε να χάσει σχεδόν το μισό από το βάρος της χάρη στην αποφασιστικότητα και τη δύναμή της αλλά και τη σειρά Extreme Makeover:
Η Ashley έχασε περίπου 70 κιλά σε διάρκεια ενός χρόνου και κατά τη διάρκεια της μάχης της με τα κιλά ξεπέρασε και εμπόδια πιθανώς μεγαλύτερα από το βάρος της

Η Αμερικανίδα Ashley ήταν η μόνη παχύσαρκη στην οικογένειά της.

Είχε παρακαλέσει επανειλημμένως τη μητέρα και τις αδελφές της να μην έχουν στο σπίτι παχυντικά τρόφιμα αλλά εκείνες συνέχιζαν να τρώνε ό,τι ήθελαν και να την επικρίνουν.

Φτάνοντας πλέον στο τέλος της μεταμόρφωσής της,η 21χρονη είπε μισογελώντας και μισοκλαίγοντας:

«Ντρεπόμουν τόσο πολύ να με δω στον καθρέφτη.Τώρα, δεν μπορώ να σταματήσω να με κοιτάζω».

Αναγνωρίζοντας τον εθισμό της στο φαγητό, η 20χρονη Ashley παρακαλούσε να γίνει δεκτή η αίτησή της στο πρόγραμμα του ABC για να μπορέσει να αλλάξει τη ζωή της.

«Είμαι τόσο νέα κι έχω τόσα πράγματα να κάνω. Απλά χρειάζομαι κάποιον δίπλα μου να νοιάζεται», είχε πει πέρσι. Με το σωματικό λίπος να φτάνει το 60%, η Ashley κατέρρευσε όταν ανέβηκε στη ζυγαριά και είδε το βάρος της.

«Ντρέπομαι», είπε στον γυμναστή Chris Powell με τον οποίο έθεσαν στόχο να χάσει 36 κιλά τις πρώτες 90 μέρες. Αλλά ο αγώνας της Ashley να χάσει τα περιττά κιλά ήταν τελικά πολύ «βαρύτερος» από τα κιλά της.

Έπειτα από 365 μέρες και με βάρος 75 κιλά έδειχνε να λάμπει στα 21α γενέθλιά της.«Δεν έχω νιώσει ποτέ ξανά τόσο υγιής. Αγαπώ τον εαυτό μου τώρα.Δεν τον αγαπούσα πριν», δήλωσε.

Δείτε τις φωτογραφίες:
















πηγή: to-gamato