Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

45 ευρώ την ώρα ενοικίαση... αγκαλιάς

45 ευρώ την ώρα ενοικίαση... αγκαλιάς! Τόσα χρεώνει, για την ακρίβεια 60 δολάρια την ώρα, για να σας...αγκαλιάσει η Αμερικανίδα Jacqueline Samuel, ετών 29, στο Rochester στην Νέα Υόρκη. Δεν είναι αστείο, είναι πραγματικότητα.
Η Jacqueline, μεσίτρια και μητέρα ενός παιδιού σκέφτηκε αυτόν ακριβώς τον τρόπο για να συμπληρώνει το εισόδημά της: να νοικιάζει την αγκαλιά της σε άντρες και γυναίκες, μιας και ζούμε σε σκληρές εποχές και η επικοινωνία μεταξύ ανθρώπων είναι δύσκολη, πώς να το κάνουμε. Συγκεκριμένα η Jacqueline προσφέρει «χουζούρεμα» σε καναπέ ή κρεβάτι. Οι πελάτες καλούνται να έχουν μαζί τους άνετα ρούχα «σπιτιού» όπως πιζάμες ή φόρμες. Κάθε άλλη πράξη ή κίνηση πέραν της αγκαλιάς απαγορεύεται ρητά και οι «πονηροί» πελάτες εκδιώχνονται...

Η Jacqueline ισχυρίζεται ότι «αγκαλιάζει» περί τους 30 ανθρώπους την εβδομάδα (κυρίως άντρες μέσης ηλικίας), αριθμός ο οποίος αντιστοιχεί σε 200 περίπου δολάρια την εβδομάδα, γιατί κάποιοι αγκαλιάζονται για 60 και άλλοι για 90 λεπτά και το κόστος , είπαμε, είναι 1 δολάριο ανά λεπτό αγκαλιάς.
Πριν ξεκινήσει την επιχείρησή της, η Jacqueline είχε τεστάρει την εμπορική της ιδέα στο δρόμο, ως έφηβη, παρέα με την αδελφή της, όταν για κάποιο διάστημα πουλούσαν την αγκαλιά τους σε περαστικούς έναντι 1 δολαρίου.


πηγή: numbersland